D denizdilli Site Gezgini Mesajlar 41 1 Aralık 2015 #1 sayın hocalarım elektrik kesintisi sonrası bu ekranda kalıyor açılmıyor acaba sorun ne olabilir? Ekli dosyalar IMG_3761.JPG 94.8 KB · Görüntüleme: 515
yakuphan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,630 1 Aralık 2015 #2 Sabit diskin kablosunu söküp, deneyin. Eğer açılırsa sorun sabit disktedir. Resimden de sabit disk tanıma kısmında takılmış gibi görünüyor.
Sabit diskin kablosunu söküp, deneyin. Eğer açılırsa sorun sabit disktedir. Resimden de sabit disk tanıma kısmında takılmış gibi görünüyor.
ozgur24 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,322 1 Aralık 2015 #3 hocam disk görmüyor kablosunu cikar tak yada hdd ucmus
btr23 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 683 2 Aralık 2015 #5 Hocam sabit diski deneyin olmazsa rami çıkartıp tekrar takın bir de öyle deneyin ama muhtemelen harddiskle ilgilidir problem.
Hocam sabit diski deneyin olmazsa rami çıkartıp tekrar takın bir de öyle deneyin ama muhtemelen harddiskle ilgilidir problem.
ademola Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,088 2 Aralık 2015 #6 deepfreze yüklümüydü tahtada, badsector taraması tavsiye ederim.
D denizdilli Site Gezgini Mesajlar 41 2 Aralık 2015 #7 tahta değildi hocam masaüstü bilgisayardı. hard diski çıkarıp taktım düzeldi teşekkürler
ozgur24 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,322 3 Aralık 2015 #8 denizdilli' Alıntı: tahta değildi hocam masaüstü bilgisayardı. hard diski çıkarıp taktım düzeldi teşekkürler Genişletmek için tıkla ... sevindim hocam :+1: :+1: bazen kablolarda sorun oluyor soketler tam oturmuyor...
denizdilli' Alıntı: tahta değildi hocam masaüstü bilgisayardı. hard diski çıkarıp taktım düzeldi teşekkürler Genişletmek için tıkla ... sevindim hocam :+1: :+1: bazen kablolarda sorun oluyor soketler tam oturmuyor...
coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,967 3 Aralık 2015 #9 ademola' Alıntı: deepfreze yüklümüydü tahtada, badsector taraması tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Tahta ile kafayı bozduk değil mi :mrgreen:
ademola' Alıntı: deepfreze yüklümüydü tahtada, badsector taraması tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Tahta ile kafayı bozduk değil mi :mrgreen: