C cadi66 Üye Mesajlar 7 31 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar Bt rehberliği başvurular başladı mı Eylül dönemi için ? Elazığ mebin sitesinde henüz bir haber yok. Geçen sene Palu ilçesi olarak başvuruları kaçırdık da biz. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar Bt rehberliği başvurular başladı mı Eylül dönemi için ? Elazığ mebin sitesinde henüz bir haber yok. Geçen sene Palu ilçesi olarak başvuruları kaçırdık da biz. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
I impetus23 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 591 1 Eylül 2014 #2 henüz başlamadı, başlayınca buradan paylaşabiliriz..
K kaya23 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 327 1 Eylül 2014 #3 1-10 eylül arası alınacakmış başvurular.Okul mailine gelmiş.
B bilogrt38 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 715 17 Eylül 2014 #4 Şimdi İl MEM' i aradım. Görevlendirme yazısı müdürden çıkmamış henüz.
B bilogrt38 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 715 18 Eylül 2014 #7 Arkadaşlar yazı çıkmış okullara gönderilmiş hayırlı olsun. Okul mailine ulaşabilen varsa listeyi özelden gönderebilir mi acaba?
Arkadaşlar yazı çıkmış okullara gönderilmiş hayırlı olsun. Okul mailine ulaşabilen varsa listeyi özelden gönderebilir mi acaba?