KaybolmuşBirisi
Üye
EKYS hazırlık kitabı olarak öneriniz nedir?
PEGEM ve DATA yayınları arasında kaldım.
PEGEM ve DATA yayınları arasında kaldım.
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Bende bilişimciyim. Geçen seneye kadar kadrolu müdür yardımcısıydım. Fakat tayin durumundan dolayı istifa ettim. Geçen sene video ve internetten bulduğum dokümanlarla hazırlandım. Barajı bile geçemedim maalesef. Bu sene daha kapsamlı bir çalışmak yapmak istediğim için kitap alarak başlamayı planlamıştım. Dokümanları toplayıp atarsanız çok sevinirim.Son dört yıldır ekys ye giren ve idarecilik yapan birisi olarak tecrübelerimi paylaşmak isterim. Bilişim öğretmenliği beni motive etmiyordu görevlendirme idarecilik teklifini kabul etmemle bu işe başlamış oldum. İdarecilik iyi midir derseniz elbette iyi ya da kötü yönleri var ama okuluna göre değişiyor. Bir çok şey yazabilirim ama soru kitap tavsiyesi olduğu için bu kısmı es geçiyorum. Kitaptan önce youtube kanalları: Nurettin Akman (kesinlikle tavsiye), mevzuat için: "eğitimci ikizler" ve "Ali Erkoç". Telegram grupları var, telegramda ekys araması yaparsanız pek çok grup var ama Habib Ocak'ın "web'de öğren Ekys"grubu çok ideal, sürekli soru ve pdf paylaşımı yapılıyor. Kitap yerine bunları takip edip youtube'den video izlemeniz yeterli olur. Kaynak olarak da bir kaç gün içinde buraya pdf yüklemesi yapabilirim. Ayrıca inkılap tarihi, anayasa ve coğrafya için pek çok video kanalı var.
hocam idarecilikle ilgili atladığınız yerleri de tavsiye veya tecrübe anlamında öğrenmek isteriz.Son dört yıldır ekys ye giren ve idarecilik yapan birisi olarak tecrübelerimi paylaşmak isterim. Bilişim öğretmenliği beni motive etmiyordu görevlendirme idarecilik teklifini kabul etmemle bu işe başlamış oldum. İdarecilik iyi midir derseniz elbette iyi ya da kötü yönleri var ama okuluna göre değişiyor. Bir çok şey yazabilirim ama soru kitap tavsiyesi olduğu için bu kısmı es geçiyorum. Kitaptan önce youtube kanalları: Nurettin Akman (kesinlikle tavsiye), mevzuat için: "eğitimci ikizler" ve "Ali Erkoç". Telegram grupları var, telegramda ekys araması yaparsanız pek çok grup var ama Habib Ocak'ın "web'de öğren Ekys"grubu çok ideal, sürekli soru ve pdf paylaşımı yapılıyor. Kitap yerine bunları takip edip youtube'den video izlemeniz yeterli olur. Kaynak olarak da bir kaç gün içinde buraya pdf yüklemesi yapabilirim. Ayrıca inkılap tarihi, anayasa ve coğrafya için pek çok video kanalı var.
hocam bende öyleyim. Şuan görevlendirme müdür yardımcılığı yapıyorum. 3 sene öncede yapmıştım. BTR iken her boşlukta idare işleri yapıyordum dedimki ben yapayım imzam olsun. Keşke demeseydim ? .hocam idarecilikle ilgili atladığınız yerleri de tavsiye veya tecrübe anlamında öğrenmek isteriz.
bazen kendime diyorum btr sin, idareci kadar sorumluluğun yok dur durduğun yerde btr liğini güzelce yerine getir.
bir taraftan da branşımızın malum sıkıntıları nedeniyle idareci olayım istiyorum.
iki ara bir deredeyiz şimdilik
Btr daha iyihocam idarecilikle ilgili atladığınız yerleri de tavsiye veya tecrübe anlamında öğrenmek isteriz.
bazen kendime diyorum btr sin, idareci kadar sorumluluğun yok dur durduğun yerde btr liğini güzelce yerine getir.
bir taraftan da branşımızın malum sıkıntıları nedeniyle idareci olayım istiyorum.
iki ara bir deredeyiz şimdilik
Meslek öğretmenine +5 puan verilmiş bu olumlu,Millî eğitim bakanlığına bağlı eğitim kurumlarına yönetici
seçme ve görevlendirme yönetmeliğinde değişiklik
yapılmasına dair yönetmelik
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2024/03/20240301-8.htm