B bil_tek Aktif Üye Mesajlar 165 5 Mart 2012 #1 arkadaşlar kasa çalışıyor işelmcinin fanı filan dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor. bios bile gelmiyor acılırken o dıt sesi de yok. bütün parcaları söktüm tekrar taktım yine de yok.sorun nerdedir acaba?
arkadaşlar kasa çalışıyor işelmcinin fanı filan dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor. bios bile gelmiyor acılırken o dıt sesi de yok. bütün parcaları söktüm tekrar taktım yine de yok.sorun nerdedir acaba?
erkna Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 645 5 Mart 2012 #2 Anakart arızalıdır. Doğru çalıysa hangisi sorunlu olsa ona göre bir uyarı verirdi.
receps Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 422 5 Mart 2012 #3 Enerji kablosunu çıkarıp statik elektriğini alın kasanın. Resete basarak biraz basılı tutarak yada power basarak basılı tutarak.
Enerji kablosunu çıkarıp statik elektriğini alın kasanın. Resete basarak biraz basılı tutarak yada power basarak basılı tutarak.
ktektas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 846 5 Mart 2012 #6 işlemcide olabilir geçen aynısı başıma geldi kesin ram dir diye rami söktüm olmadı işleciyi söküp takınca sorun düzeldi.
işlemcide olabilir geçen aynısı başıma geldi kesin ram dir diye rami söktüm olmadı işleciyi söküp takınca sorun düzeldi.
boteci_Z Aktif Üye Mesajlar 110 5 Mart 2012 #7 ben işlemciyi denemedim hiç, aklımda bulunsun, benim rahmetli kasalara bi de öyle otopsi yapayım
amip33 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,906 5 Mart 2012 #8 İşlemci ışığına dikkat edin, yanmıyorsa işlemcidendir. Diğerlerinde sorun olsa anlardınız bir şekilde, sanki sorun işlemcide.
İşlemci ışığına dikkat edin, yanmıyorsa işlemcidendir. Diğerlerinde sorun olsa anlardınız bir şekilde, sanki sorun işlemcide.