Y y_gnl Aktif Üye Mesajlar 133 2 Kasım 2009 #1 bilgisayarıma format attım,ekran kartınıda yükledim ama bilgisayar ekranı sürekli titriyor..başım döndü titremekten inanın ne yapmalıyım ben buna?
bilgisayarıma format attım,ekran kartınıda yükledim ama bilgisayar ekranı sürekli titriyor..başım döndü titremekten inanın ne yapmalıyım ben buna?
M mustafaakinci Aktif Üye Mesajlar 146 2 Kasım 2009 #2 masaüstü özellikler >ayarlar>gelişmiş>ekran tazeleme sıklığını hertz olara değiştirin düzelecektir
E eemree Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,350 2 Kasım 2009 #3 hocam monitörün herztini yükseltmen lazım sağ tık özellikler gelişmiş ordan monitör sekmesi ordan ekran yenileme sıklığını artırın düzelir
hocam monitörün herztini yükseltmen lazım sağ tık özellikler gelişmiş ordan monitör sekmesi ordan ekran yenileme sıklığını artırın düzelir
Phascolarctos cinereus Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 981 2 Kasım 2009 #4 hertz ayarlarından olmazsa, splitterınız varsa çözünürlüğü 800*600 yapıp deneyin. bazen ondanda olabiliyor
hertz ayarlarından olmazsa, splitterınız varsa çözünürlüğü 800*600 yapıp deneyin. bazen ondanda olabiliyor
Y y_gnl Aktif Üye Mesajlar 133 2 Kasım 2009 #5 spliter var evet...monitörün hertz ini yükselltim evet max.75 idi 75 yaptım ama değişen birşey olmadı arkadaşlar (
spliter var evet...monitörün hertz ini yükselltim evet max.75 idi 75 yaptım ama değişen birşey olmadı arkadaşlar (
Y y_gnl Aktif Üye Mesajlar 133 3 Kasım 2009 #6 merhaba.... sabah ekranımı açtığımda titremenin durmuş olduğunu gördüm...fakat bu kezde net olmayan bir görüntü var ekranımda yazılar silik bulanık gibi...neler olduğunu anlayamadım!
merhaba.... sabah ekranımı açtığımda titremenin durmuş olduğunu gördüm...fakat bu kezde net olmayan bir görüntü var ekranımda yazılar silik bulanık gibi...neler olduğunu anlayamadım!