F fyagiz Üye Mesajlar 26 23 Mayıs 2008 #1 arkadaşlar masaüstü ekran koruyucusuna istersek parola koyabiliyoruz peki burada ki parola nasıl değiştirilir bir türlü bulamadım yardım edermisiniz teşekürler
arkadaşlar masaüstü ekran koruyucusuna istersek parola koyabiliyoruz peki burada ki parola nasıl değiştirilir bir türlü bulamadım yardım edermisiniz teşekürler
E esperadoz Aktif Üye Mesajlar 103 23 Mayıs 2008 #2 nasıl parola koyuyorsan aynı yerdende değiştirebilirsin
F fyagiz Üye Mesajlar 26 23 Mayıs 2008 #3 orda sadece tikleme yeri var hocam neresinden yapıcam başka bişey yok
E esperadoz Aktif Üye Mesajlar 103 23 Mayıs 2008 #4 devamında parola koruması seçeneği ile kullanıcı şifresi ne ise gidip kullanıcılardan değiştiricen bu seferde
devamında parola koruması seçeneği ile kullanıcı şifresi ne ise gidip kullanıcılardan değiştiricen bu seferde
F fyagiz Üye Mesajlar 26 23 Mayıs 2008 #5 kullanıcı hesaplarındaki şifrenin aynısımı olacak yani hocam
E esperadoz Aktif Üye Mesajlar 103 23 Mayıs 2008 #6 ekran koruyucu şifresi oturum açma şifresini kullanıyor oturumu açtığın kullanıcının şifresi ne ise o da aynıdır. değiştirirsen ekran paroalsıda değişir açılış kullanıcısında parolan yoksa sormaz
ekran koruyucu şifresi oturum açma şifresini kullanıyor oturumu açtığın kullanıcının şifresi ne ise o da aynıdır. değiştirirsen ekran paroalsıda değişir açılış kullanıcısında parolan yoksa sormaz