Daha önceden de defalarca formatlamış olduğum Mdr Yrd. bilgisayarında bu defa bir sıkıntı çıktı.
Driver kurmadan önce görüntü normal iken her zaman kurmuş olduğum ve kendi sitesinden indirmiş olduğum
ATI X550 ekran kartı sürücünü kurduktan sonra görüntü aşağıdaki şekildeki gibi oluyor.
Ekranda ince beyaz çizgiler oluşuyor. Denemediğim yol kalmadı, sıkıntı ne olabilir?
Neler Yaptım; Eski driverları da kurup denedim.
Kabloları kontrol ettim
Monitörü değiştirdim.
Ekran kartını temizledim (On board yok)
Tekrar tekrar kaldırıp yeniden kurdum.
.NET Framwork'ün çeşitli sürümlerini kurup denedim.
Donanımsal bir arıza olabileceğini de düşünmüyorum çünkü driver kurmadan önce o görüntü normall.
2 gündür uğraşıyorum çözemedim.
Bir de bu sorun olduğunda, texbox alanlarında imlecin kenarında, imleçten biraz daha uzun bir çizgi beliriyor.
** Deneme yapabileceğim başka bir ekran kartı yok
Driver kurmadan önce görüntü normal iken her zaman kurmuş olduğum ve kendi sitesinden indirmiş olduğum
ATI X550 ekran kartı sürücünü kurduktan sonra görüntü aşağıdaki şekildeki gibi oluyor.
Ekranda ince beyaz çizgiler oluşuyor. Denemediğim yol kalmadı, sıkıntı ne olabilir?
Neler Yaptım; Eski driverları da kurup denedim.
Kabloları kontrol ettim
Monitörü değiştirdim.
Ekran kartını temizledim (On board yok)
Tekrar tekrar kaldırıp yeniden kurdum.
.NET Framwork'ün çeşitli sürümlerini kurup denedim.
Donanımsal bir arıza olabileceğini de düşünmüyorum çünkü driver kurmadan önce o görüntü normall.
2 gündür uğraşıyorum çözemedim.
Bir de bu sorun olduğunda, texbox alanlarında imlecin kenarında, imleçten biraz daha uzun bir çizgi beliriyor.
** Deneme yapabileceğim başka bir ekran kartı yok