C chernobil Aktif Üye Mesajlar 242 15 Ağustos 2008 #1 arkadaslar bilgisayara normal bir sekilde fifa 2007 yükledim fakat şu şekilde hata aldım ..yardımcı olursanız sevinirim ..
arkadaslar bilgisayara normal bir sekilde fifa 2007 yükledim fakat şu şekilde hata aldım ..yardımcı olursanız sevinirim ..
T tamram Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 272 15 Ağustos 2008 #2 sizin oyun donanımsal grafik hızlandırıcı istiyormuş.. ekran kartınız paylaşımlı falan mı??
C chernobil Aktif Üye Mesajlar 242 15 Ağustos 2008 #3 tamram' Alıntı: sizin oyun donanımsal grafik hızlandırıcı istiyormuş.. ekran kartınız paylaşımlı falan mı?? Genişletmek için tıkla ... Yok degil .. ATI Radeon X1550 war 512 MB harici ..
tamram' Alıntı: sizin oyun donanımsal grafik hızlandırıcı istiyormuş.. ekran kartınız paylaşımlı falan mı?? Genişletmek için tıkla ... Yok degil .. ATI Radeon X1550 war 512 MB harici ..
T tamram Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 272 15 Ağustos 2008 #4 hocam şöle netten bi baktım da genelde sürücüyü kaldırıp en güncel sürücüleri kurunca bi de dx in son versiyonunu yükleyince sorun gidiyormuş. bi deneyin bence
hocam şöle netten bi baktım da genelde sürücüyü kaldırıp en güncel sürücüleri kurunca bi de dx in son versiyonunu yükleyince sorun gidiyormuş. bi deneyin bence
C chernobil Aktif Üye Mesajlar 242 15 Ağustos 2008 #5 Sürücüleri yok kardes bende de bakayım netten bulursam güncellerim
T tamram Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 272 15 Ağustos 2008 #6 http://www.tafra.com/ati-radeon-x1550-d ... 20-tr.html