E emrahsahan Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,521 13 Mayıs 2013 #1 Win7 deki ekran alıntısı aracının XP için herhangi bir eklentisi var mı?XP ye aynı aracı kurabilir miyiz?Öğretmen arkadaşım istiyor.
Win7 deki ekran alıntısı aracının XP için herhangi bir eklentisi var mı?XP ye aynı aracı kurabilir miyiz?Öğretmen arkadaşım istiyor.
dijitalyerli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 667 18 Mayıs 2013 #2 sanırım var öyle bişey ama hala xp kullanmak nedir?
fahrican Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,392 18 Mayıs 2013 #3 Bildiğim kadarı ile XP için dahili versiyonu yok. Screenshot programları diye aratırsanız çok sayıda program çıkıyor. Onlardan birini kullanabilirsiniz.
Bildiğim kadarı ile XP için dahili versiyonu yok. Screenshot programları diye aratırsanız çok sayıda program çıkıyor. Onlardan birini kullanabilirsiniz.
serkanozen1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 829 19 Mayıs 2013 #5 prnt scrn prin scren tuşuna bassın sonra painti açıp yapıştır desin..
M mse Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,606 19 Mayıs 2013 #6 snagit var ama harddiskim okulda pzt günü atayım. Perfectin içinde zaten
E emrahsahan Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,521 19 Mayıs 2013 #7 bulamadım ben de snapshot verdim ücretsiz.Dediğiniz yöntemleri biliyorum benim sorduğum XP için böyle bir eklenti var mı?
bulamadım ben de snapshot verdim ücretsiz.Dediğiniz yöntemleri biliyorum benim sorduğum XP için böyle bir eklenti var mı?
R response Aktif Üye Mesajlar 114 17 Ocak 2014 #8 windows 7 home basic te yok muş benzer bir pratik program lightshot http://app.prntscr.com/