ecezehra Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 357 2 Haziran 2008 #1 laptop'ımın ekranı kapatılıp açılınca siyah oluyor. hatta bilgisayarın açık oldugunu bile anlamıyorum. parlaklık ayarı yapıyorum ama cevap vermiyor ayrıca windows ekranı geldikten sonra arka arkaya 2 defa ekran kararması oluyor
laptop'ımın ekranı kapatılıp açılınca siyah oluyor. hatta bilgisayarın açık oldugunu bile anlamıyorum. parlaklık ayarı yapıyorum ama cevap vermiyor ayrıca windows ekranı geldikten sonra arka arkaya 2 defa ekran kararması oluyor
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 2 Haziran 2008 #2 hocam ekran kartı driverini kaldırıp yeniden yuklemeyi deneyin bi isterseniz!
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 2 Haziran 2008 #3 İnşallah donanımsal değilde yazılımsaldır. İşletim sistemini yükleyin sürücüleri güncelleyin eğer çözüm bulamazsanız teknik servise yollayın.
İnşallah donanımsal değilde yazılımsaldır. İşletim sistemini yükleyin sürücüleri güncelleyin eğer çözüm bulamazsanız teknik servise yollayın.
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,764 2 Haziran 2008 #4 donanımsal bi arıza gibi ekran kartından olabilir