Ekranı Kırılan Tablet

Kodla Büyü

karekedi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar öğrenci düşürmüş tabletin ekranı kırılmış. Tablet yine de açılıyor falan ama ön cam kırık yani. Öğrenci kaç paraya yaparlar diyor vs. Ekranı kırılan öğrenciniz var mı? Yapmak için ne kadar fiyat verdiler acaba?

Bugün öğrencinin biri tabletin dokunmatik ekranını kırmış.
PYBS arıza kaydı çalışmıyor. garantiye direk göndereceğiz ancak kullanıcı hatası çıkarsa
ücret ödeme ilkesi nasıl işliyor. Bize bilgimi verecekler acaba?

Ön cam dedeğiniz yer dokunmatik olan yer benim bildiğim, 7 inc falan olan dokunmatikler 40-50 tl bulunur diye tahmin ediyorum. orjinal 90-100 vardır herhalde

Teslimatta kırık çıkan bir tabletimiz vardı. Ekrandan kastım iç ekran öndeki cam değil.Değişim için 290 TL istediler.Bilginiz olsun

Bende de var aynı durum öğrenci düşürüp kırmış ön paneli arıza kaydı açtım, bekliyoruz bakalım kaç TL isteyecekler :?:

gezginefe' Alıntı:
Bende de var aynı durum öğrenci düşürüp kırmış ön paneli arıza kaydı açtım, bekliyoruz bakalım kaç TL isteyecekler :?:

Hocam tableti gönderip, Teknik servisin bize ücret ödemesi ile ilgili dönüş yapmasını beklememiz mi gerekiyor.

Evet hocam dediğiniz gibi önce servise gönderilecek, orada fiyat belirlenecek, öğrenci ödeme yapmayı kabul ederse sorun giderilecek, istemezse arızalı ürün geri gönderilecek. Bizde de camı kırık tablet var. Az önce aradım, bu adımları söylediler.

Öğretmen Tabletinin ön camı tuz buz oldu, dokunmatik ve diğer işlemler normal çalışıyor, tamir ücreti ne olur.
Yada yedek tablet verebilir miyiz?
Daha önce bu durumu yaşayanlar, ne yaptınız, sonuç ne oldu?

yere düşüp kırılan tablet ( hiç açılmıyor) servise gönderdim.telpa dün aradı 200 tl istedi. tabi isterseniz başka bir teknik servisten de yaptırabilirsiniz.

tablet normal çalışıyor, sadece üst ekran için 200 tl.
dışarıda yapılınca daha ucuz olur ama başka durumlarda garanti dışında kalacak.

yedek tablet versek olur mu? Kimseyi zorda bırakmadan nasıl bir tutanak olabilir? (Öğretmen tableti)

ulu2000' Alıntı:

yedek tablet versek olur mu? Kimseyi zorda bırakmadan nasıl bir tutanak olabilir? (Öğretmen tableti)

yedek tablet veremezsiniz ki hocam.o öğretmenle eşleşmiş bir tablet var zaten. yeni tablet aktive edilemez, hata verir.

ulu2000' Alıntı:
ulu2000' Alıntı:

Senin başın ağrır hocam. dışarıda yaptırabilir.

BBNET
Geri