Eko66-Yakıt Tasarruf Sistemini Kullanan varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar aranızda Eko66 Yakıt Tasarruf Sistemini kullanan varmı?
Merak ettim gerçekten bu yaptırmaya değer mi ve faydası oluyor mu?

Kesinlikle değmez hocam çok pahalı. gidin 40-50 TL'ye borlu bir yağ katkısı alın kullanın.ayrıca işe yaramadığını söyleyen çok.

hasari hocam ekonomi için fazla basmayacan gaza:) "milleti tokatlayacam" diye abanırsan gaza eko66 kurtarmaz seni

Yaa böyle şeyler piyasada çok sizin fikrinizi almak istedim tşkler arkadaşlar.
Erdal hocam yavaş gidemiyorum. :)

%30 tasarruf diye birşey olmaz.. Eğer bu mümkün olsa zaten araç üreticileri bunu fabrikasyon olarak sağlardı.Otomotiv firmaları Ar-ge için dünyanın parasını harcıyor ve bazıları kalkıp uyduruk bir cihazın mucize yaratıp %30 tasarruf sağladığını iddia ediyor.Son derece hayalperest ve gülünç iddialar.

Bu tür cihazlardan bugüne kadar defalarca piyasaya sürüldü ve sağlayabildikleri yakıt ekonomisi en çok %2-3 civarında.Ama asla %30 değil.Bu cihazlara vereceğiniz paralara yazık günah.

benim arabamda eko66 var ben taktırmadım. aldığımda vardı. ekonomi sağlıyor mu bilmiyorum. aynı model audi a4 lerle kıyaslamak lazım benim de öyle bir şansım yok. ama %30 gibi bi tasarruf sağlaması imkansız bence. furumdaki diğer arkadaşların dediği gibi audi bmw mercedes gibi dev firmalar bunu bilmiyoda yerköy lü mü biliyor. (yapan kişi yozgat yerköylü) ama kaliteli yakıt kullanımı sağlıyor olabilir.

Bu şaçma sapan ürünler halkın zaaflarını kullanarak kar elde etmeye çalışan ürünler. Eminim daha az yakıt tüketen sistemler vardır fakat petrol firmaları buna izin vermiyordur.

insanlar midelerine kelepçe taktırıyorlar ya çok yemek yememek için büyük ihtimalle bunlarda aynı mantıkla çalışıyordur.
biz küçükken babam dışarıdaki ana vanadan suyu kısardı az su harcayalım diye ama 1 dk dolacak kova 5dk da dolardı yani 3 kuruş tasarruf yapayım derken 5 kuruş performanstan olucaksın az yol gidiceksin.

o yüzden böyle şeylere gerek yok!
bir tüy kadar hafif bir şekilde gaza bascanız,
vitesi boşa atmayacaksınız,
arabayı olması gereken devirde kullanacaksınız
ve freni hiç kullanmayacaksınız öyle bir ayarlayacaksınız ki kırmızı ışığın yanına gittimi araba kendi duracak (istanbuldakiler yapmasın arkadakiler yürüsene kardeşim diyebilir)

olay bundan ibaret birde arabanın bakımlarını zamanında yaptırıp arabanıza gül gibi bakacaksınız..

BBNET
Geri