Eklenti Kurulumu???

Kodla Büyü

EnTRoPi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Slm arkadaşlar. Joomlaya yeni başladım. (Çizgi tagem eğitimlerine başladım. iyi gidiyor) Nette varolan ücretsiz şablonları bulup Eklenti yöneticisinden yükleyip kuruyorum ama site ön izlemesine baktığımda ana sayfalar hep boş. Yani bir arkaplan ve bir home yazısı tek geliyor. Halbuki netteki şablonda site içi dolu ve kullanıma hazır. Acaba ben yanlış mı kuruyorum bu templateleri yoksa normalde de boş gelirde bizmi dolduracağız.

Ekli dosyalar

• sablonunnormalhali.png
    sablonunnormalhali.png
    407.7 KB · Görüntüleme: 545
  • kurulumsonrasi.jpg
    kurulumsonrasi.jpg
    43.4 KB · Görüntüleme: 545
Ya hocam ayni sorun bende de var. :) modüllerden menü ayarlama falan yapiliyormus..netten baktim..modüllerden menü ayarlari yapmaya calistim ama bende beceremedim..bunu birisi detayli anlatsa süper oludu..genelde cevaplarda modüllerden menü pozisyonlarini ayarla falan deniyorda beceremedim bende..

Bu söylediklerini anlatan bir video veya resimli anlatım olsa hakkaten süper olurmuş.

cizgitagem de modüller var..modüller olusturup menü atamak falan oluyor ama yeni sablonu hosta attigimizda standart halde gözükmüyor..bunu bi sekilde cözmemiz lazim..elbette burda konua hakim cook arkadas vardir elbet yardim eden cikarrr :)

BBNET
Geri