Ekip çalışmam

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar okulda teknoloji le ilgilenen öğrencilerle yaptığımız bir çalışma. içerikleri bugün itibaren atmaya başladık. eksikler var.
formdan barbaryan hocamın büyük yardımları oldu. kendisine buradan çok teşekkür ederim.
pardon arkadaşlar
www.aktifkolik.com

Hocam içerik ve proje hakkında bilgi verirseniz bizlerde yorum yapabiliriz... :shock:

öğrenciler pek heyecanlıydı. suan hepsi bişeyler yazıyo galiba.....ben de sıkıntısız açılıyo

Biraz uğraşınca açılıyor ancak çok yavaş hocam...

Ara ara inceler yorum yaparız, inşallah güzel şeyler çıkar... Tebrikler...

güzel olmuş. elinize sağlık, inşallah heyecanları sürekli olur. en azından olumlu sonuçlar verir. Bende de biraz yavaş açılıyor sayfalar...

Gayet hoş gözüküyor. Ve arkadaşların dediği kadar da yavaş yüklenmiyor sayfa gayet hızlı.

Tahta için "etkileşimli tahta" ibaresini kullandığın için teşekkür ederim, çünkü bu tahtalar "akıllı" değil malumunuz. Ancak nedense bir çok kişi "akıllı tahta" deyip geçiyor. :alkis:

kuyakar' Alıntı:
Tahta için "etkileşimli tahta" ibaresini kullandığın için teşekkür ederim, çünkü bu tahtalar "akıllı" değil malumunuz. Ancak nedense bir çok kişi "akıllı tahta" deyip geçiyor. :alkis:
ben de demedım akıllı tahta dıe hocam :D

Bir başka Wordpress Sitesi.. Slogan kısmını değiştirmeyi unutmuş arkadaşım.. Wordpress ile bir başka güzel site daha.. İçerik ve yönetim açısından gayet kullanışlıdır.. Temayı da güzel organize etmişssiniz.. Eklentilerle daha da güzelleştirebilirsiniz... Wordpress'i tüm Bt öğretmenlerine şiddetle tavsiye ederim...

BesSTy' Alıntı:
Bir başka Wordpress Sitesi.. Slogan kısmını değiştirmeyi unutmuş arkadaşım.. Wordpress ile bir başka güzel site daha.. İçerik ve yönetim açısından gayet kullanışlıdır.. Temayı da güzel organize etmişssiniz.. Eklentilerle daha da güzelleştirebilirsiniz... Wordpress'i tüm Bt öğretmenlerine şiddetle tavsiye ederim...
:++:

BBNET
Geri