botebocuu' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:
först' Alıntı:
evet ağlamamalıydım.ama bir anlık bir boşluk.ama bundan sonra ödün vermem.
hocam kusura bakma ama sen baştan kaybettin çok büyük bir çıkış dışında o adamın gözünde ezik korkak biraz höööööööööösst denilince altına sıçıp ağlayan bir imaj bırakmış oldun bunu bütün idarecilere arkadaşlarınada anlatır biraz daha senin prestijini sarsar sen atı alana kadar üsküdarı geçer sen birşeyler planla dur bekle....
bu devir de insanlar özellikle ş.....fsiz insanlar çok hızlı p...çlik yapıyorlar hızlarına yetişmek için uyumak bile haram gece bile çalışmalısınız bazen.
hocam arkadaşa cevap yazacaktım hala mesajınıza gülüyorum

uhaha:
ne yazık ki herkes böyle ani gelişen durumlarda hazırcevap olamıyor, tutamamış ağlamış kendni yani kişilik meselesi,
bu tip idareciler var ne yazık ki
hocam haklısınızda geçen mdürü yaardımcısına diyorum ki bundan 15 gün önce bizim formatörlük görevlendirmelerini savsaklıyorlar bari ek dersi için ders bulsalarda girsek neyse konu geldi toplantılarda gittiğinizde dile getirinde yapıversinler dedim adam ne dese beğenirsiniz,
ben kimsenin uşağı değilim bu biiiiiiiiiiirr,
benim öyle bir yetkim yok ki gidecem toplantıya bütün sorunlar dururken sizin formatör olamadığınızı mı anlatacam.... bu ikiiiiiiiii,
ben orda böyle bişey söylersem diğer okul idarecileri bana nasıl bakarlar sn biliyormusun ......... bu üçççççççç
netice bağırdı çağırdı haaaaaaaaaaaayyytt huuuuuuuuuuuuuuuuyyytt hiç bir bohhaa yaramadı ama öğretmenlerin önünde konuşuyorum bu şeyleri ki gizli saklı hiiç birşey kalmasın
bende başladım söylemeye
hoceeeeeemm siz müdür yardımcısısınn çözüm makamındasınız siz çözmezseniz orda burda dile getirmezseniz kim çözecek bizmi sizin üstünüzden geçip çözecez
siz müdür yardımcısı olarak bir toplantıda şahsi fikrinizi öne süremiyormusunuz ezikmisiniz yoksa sizi dinlemezler gülerler diye çekiniyormusunuz
bugüne kadar nasıl idarecilik yaptınız falan dedim siiiiiiiiiiiiiiiii..........tiroldu gitti
3-5 gün yüzüme bile bakmadı sonra formatörlük başvuruları alınacağı yazısı geldiği gün gülmeye laf kurmaya başladı gel lan kerata seveyim tipini dedim a..........duğuma.
bugünde bakanlık bt rehberlik kadrosu verdi diye bir ortayı yemledim adamın nefesi kesilecekti. yani anlayacağınız bilişimciler bu kadar sevilirler sizi en çok seven müdür yardımcısı ölü müdür yardımcısıdır gerisi kuyunuzu kazan puştun tekidir. 100 kişide bir tane iyi çıkar onlar hariç.