G golge_n Üye Mesajlar 3 25 Nisan 2011 #1 İlköğretim için hazırlanmıs güzel bir program ama bunun lise versiyonunu hazırlamak mumkunmu.programlar var ama bu cok hoşuma gitti ama değiştiremiyorum Ekli dosyalar Ekders.rar Ekders.rar 100.5 KB · Görüntüleme: 606
İlköğretim için hazırlanmıs güzel bir program ama bunun lise versiyonunu hazırlamak mumkunmu.programlar var ama bu cok hoşuma gitti ama değiştiremiyorum
W wezyr Aktif Üye Mesajlar 240 26 Nisan 2011 #3 nesini değiştrceksiniz ki hocam zaten baktığım kadarıyla lise için hazırlanmış görünüyor ama bazı sayfaları silinmiş
nesini değiştrceksiniz ki hocam zaten baktığım kadarıyla lise için hazırlanmış görünüyor ama bazı sayfaları silinmiş
G golge_n Üye Mesajlar 3 26 Nisan 2011 #4 liseye uygun olan bu tabloya benzer bir uygulama.liselerde bizden istenen tablo bu.buna uyarlanmışı varmı acaba bu ek ders programının Ekli dosyalar NİSAN 2011 EKDERS.rar NİSAN 2011 EKDERS.rar 56.6 KB · Görüntüleme: 195
liseye uygun olan bu tabloya benzer bir uygulama.liselerde bizden istenen tablo bu.buna uyarlanmışı varmı acaba bu ek ders programının