Ek Tazminat (28/B)

Kodla Büyü

geantes

Site Gezgini
Ağrı da iken bordroda ek taz(28/B) kısmında 3,35 tl alıyorken izmire atandığımdan artık alamıyorum. Ama doğudaki bazı öğretmenler 20 tl ye yakın her ay bu ücreti almışlar. Bu ek taz(28/B) neye göre veriliyor acaba nasıl hesaplanıyor

EK TAZMİNAT (375 s. KHK - 28/B)
> 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 28/B maddesi gereğince personel kanunlarına tabi personelden OHAL Bölgesi ve mücavir iller ile Başbakan Onayı ile belirlenecek diğer illerde görevli olanlara her yıl bütçe kanunlarında gösterilen miktarı geçmemek üzere maktu ek tazminat ödenmektedir.

hocam şöyle bişi buldum ama, bu iller hangi iller bilmiyorum..

fluent' Alıntı:
EK TAZMİNAT (375 s. KHK - 28/B)
> 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 28/B maddesi gereğince personel kanunlarına tabi personelden OHAL Bölgesi ve mücavir iller ile Başbakan Onayı ile belirlenecek diğer illerde görevli olanlara her yıl bütçe kanunlarında gösterilen miktarı geçmemek üzere maktu ek tazminat ödenmektedir.

hocam şöyle bişi buldum ama, bu iller hangi iller bilmiyorum..
Teşekkürler hocam onu bende okudum ama dediğiniz gibi sayılar ve oranlar yazılmamış. 7 sene doğuda kaldım netten dolaşırken gözüme ilişti bende bakayım dedim ufak bi hesap yaparsak 16*12=192 her yıl için eksik almış oluyorum kendimi enayi hissetmek istemiyorum.

BBNET
Geri