EK DERS

Kodla Büyü

gelişimci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar lütfen bilen yardım etsin okuyup geçmeyin
geçen ay ek dersim sıkıntılı oıldu az yattı
bu ayda kadrom olduğu okul aradı hocam haftalık kaç saat toplamda giriyorsunuz
30 saat dedim
sınıf kulüp var mı dedi
yok hayır peki ek dersim nasıl oalcak dedim
sınıf öğretmenleri-okul önceleri gibi hocam dedi
hocam olur mu öyle dedim 18 saat ek ders almam lazım dedim
hocam sınıfınız yok dedi
günlük 3 saatten ek ders hesapladı bu ay 63 saat yatacak diyor yabi haftalık 15 saat ayarlıyor
sizde durum nasıl kadronuzun olduğu okul her okuldan ders sayılarınızı alıp onları mı gönderiyorlar yoksa direk 4-3-4-3-4 diye mi yazıyorlar :?:

Hocam bu müdürle bakanı muhattap et..Bu kadar dangalaklık olmaz adam cebinden veriyor sanki utanmasa pazarlık yapacak.Ama eminim kendine girmedği dersleride yazıp 105 saat ekders alıyodur

hocam 30 saat derse giriyorsanız haftada 18 saat alırısnız.
şu an seçmeli derslerden dolayı 20 saat ek ders alan öğretmenkerimiz var bizim okulda.

sizlerin okullarda nasıl peki puantajda haftada girdiğiniz ders saat sayıları mı yazıyor
bu 30 saat derse girme olayı çıktı çıkalı bu problemle uğraşıyorum adamlar direk ookullardan ders saat sayılarını alıp omna göre yazıyorlar

haftalık 14 saat ders giriyorum toplam 2 okulda
1 okula da BTR gidiyorum onlar da iki gün 8+8=16 saat ders yazıp toplam 30 saat haftalık derse giriyorum gözüktüğü için adam haftalık 15 saat diyor

benim merak ettiğim ek derslerinizi okullardan topladığı ders saat sayılarına göre mi yoksa direk 4-3-4-3-4 diye mi yazıyorlar

30 saat... 15 saat maaş karşılığı + 15 saat ek ders... her 10 saate 1 saat ek ders... 30 saat = 3 saat ek ders...
15 + 3 = 18 saat haftalık ek ders...

bu yazdıklarımın çıktısını al idarecinin gözüne iliştir...

bizim ekdersler 53334 diye yazılıyor velevki ders saatine göre yazsın. 30 saat derse giren branş öğretmeni kaç saat ekders alır hesaplasın bakalım 15 maaş karşılığı 15 ekders 30/10=3 de hazırlık planlama olduğuna göre 18 olur toplam. element uydurmasın durduk yere.

ziyaunal' Alıntı:
bizim ekdersler 53334 diye yazılıyor velevki ders saatine göre yazsın. 30 saat derse giren branş öğretmeni kaç saat ekders alır hesaplasın bakalım 15 maaş karşılığı 15 ekders 30/10=3 de hazırlık planlama olduğuna göre 18 olur toplam. element uydurmasın durduk yere.

baynadir' Alıntı:
30 saat... 15 saat maaş karşılığı + 15 saat ek ders... her 10 saate 1 saat ek ders... 30 saat = 3 saat ek ders...
15 + 3 = 18 saat haftalık ek ders...

bu yazdıklarımın çıktısını al idarecinin gözüne iliştir...

:+1: :+1: :+1:

4-3-4-3-4 olarak yapmasa bile 30 saat derse giren branş öğretmeni arkadaşların dediği gibi 18 saat alır yine nasıl 15 çıkartıyo o şahıs.

allah biliyor ya belkide 3 saati kendine yazıyordur... idarecim bunun mümkün olduğunu söyledi... isteyen bir idareci veya memur öğretmenlerden ufak ufak kırpıp kendi hesabına aktarabilir ve kimseninde ruhu duymaz dedi...

şimdi sen idarecine deki benim 3 saati kendi ek dersine ekleyeceksen ben parasını peşin vereyim bari suçlu duruma düşme de bakalım ne oluyor :D...

18 saat aldığımıza dair BTR görevlendirme yazılarında böyle bir madde var mıydı
resmi yazı bulmam lazım

hocam görevlendirmen varsa sınıf kol vesayre bakılmaz sana haftada 18 saat yazmalı
eğer yazmıyorsa. işlme basit hemen dilekçeni yaz görevlendirme tarihinden itibaren tarafına kaç saat eksik ek ders verildiyse faiziyle iste
hesapla dilekçende bildir. müdürün önüne koy. evrak kayıt numaranı al cevap verilemezse dava aç. ama zaten dilekeçeni müdür alınca muhtemelen tutuşacaktır.

hocam görevlendirme belgende yazar haftada 18 saat ek ders ücreti verilir diye... bende ders yok btr den dolayı 18 saat ek ders yatıyor.... 4+3+4+3+4 şeklinde o işgüzar md. yardımcına böyle söyle...

bak bunlarda görevlendirme esasları bunuda dilekçene ekle

Ekli dosyalar

• ek1_001.jpg
    ek1_001.jpg
    107.7 KB · Görüntüleme: 394
Hocam 30 saat giriyorsan 18 saat ek ders alırsın sınıfın olmasa bile.
30/10 =3 saat
30-15=15 saat
yani toplam 18 saat alırsın. siz branşçısınız hocam il milli eğitime gidin konuşan durumunuzu izah edin. hakkınızı kimseye yedirmeyin...

eltanin' Alıntı:
bak bunlarda görevlendirme esasları bunuda dilekçene ekle
HOCAM BU İSTANBUL UN GÖREVLENDİRME YAZISI BUNU DA SIKINTI ETMESİNLER
KOCAELİ GÖREVLENDİRME MADDELERİ İÇERİSİNDE YOK MALESEF EK DERS İLE İLGİLİ BİR ŞEY

arkadaşlar görevlendirmemiş içinde BTR yazmazsanız sevinirim... BT Rehberliği olarak anılsın lütfen...

hocam adamın kötü bir niyeti yok fakat o da anlamıyor sanırım ya da ben anlatamnıyorum aslında anlatacak bir durum da yok ortada
bana dediği derse gittiğiniz okullar bana puantaj ne kadar gönderdiğinde ben onu girmek zorundayım ilçe görüyor çünkü diyor
bir okuldan 4 saat
bir okuldan 10 saat
BTR olduğm okuldan da 16 saat gelince ben de 30 yazıyorum diyor
peki 10 saate 1 saat veriliyor ya o zaman yine 18 saat ekders olması gerekmez mi diyorum
onun için sınıfınızın veya kulübünüzün olması gerek diyor
bana dediği gittiğiniz okullarla görüşün bana puantaj gönderirken sayı değil, BT rehber öğretmenidir yazıp göndesinler o zaman öyle olur dedi
benim kafam çoookkk karıştı :?
doğru mu bu :?:

gelişimci' Alıntı:
hocam adamın kötü bir niyeti yok fakat o da anlamıyor sanırım ya da ben anlatamnıyorum aslında anlatacak bir durum da yok ortada
bana dediği derse gittiğiniz okullar bana puantaj ne kadar gönderdiğinde ben onu girmek zorundayım ilçe görüyor çünkü diyor
bir okuldan 4 saat
bir okuldan 10 saat
BTR olduğm okuldan da 16 saat gelince ben de 30 yazıyorum diyor
peki 10 saate 1 saat veriliyor ya o zaman yine 18 saat ekders olması gerekmez mi diyorum
onun için sınıfınızın veya kulübünüzün olması gerek diyor
bana dediği gittiğiniz okullarla görüşün bana puantaj gönderirken sayı değil, BT rehber öğretmenidir yazıp göndesinler o zaman öyle olur dedi
benim kafam çoookkk karıştı :?
doğru mu bu :?:

hocam elinde BT rehberlik görevlendirmesi varsa artık ne puantajı istiyor ? BT rehberlikte girdiğin dersin bi önemi yok ki.5 saattegirsen 20 saatte girsen sana full ekders yazmalı her ay. Müdür yardımcınız konuya vakıf değil bu anlaşılıyor.Arasın İl ilçe memleri sordun madem

ilçe mem i arayacağım ama artık bu ay geçti diyor geçen ay da geçti ooooooo
bu 2 ayı sonradan kendileri mi yapacaklar ben mi dilekçe yazıp istemeliyim

ilk önce müdürle tekrar konuş kabul etmezse dilekçe yaz yinede olmazsa ilçe mem ekders komisyonunu ara veya bütçeden sorumlu şube müdürü ile konuş bu iş hal olur selamlar

30 saat derse giren bir öğretmen 18 saat ek ders alır... 30 saat ders ve sınıf öğretmenliği de mevcutsa 20 saat ek ders alır....

BBNET
Geri