Ek ders ücreti ne oldu arkadaşlar. 135 saat ne kadar ücret alinir
Ortalama 68 ile çarp vergi dilimi hariç. Meslekcisin herhalEk ders ücreti ne oldu arkadaşlar. 135 saat ne kadar ücret alinir
Maşallah 135 saat ücret çok iyi, hangi şehirdesiniz? Biz, her gün 08.00-17.00 okula gelip 72 saat ücret alıyoruz.Ek ders ücreti ne oldu arkadaşlar. 135 saat ne kadar ücret alinir
meslekçidirMaşallah 135 saat ücret çok iyi, hangi şehirdesiniz? Biz, her gün 08.00-17.00 okula gelip 72 saat ücret alıyoruz.
Bursluluk sinav ücreti de ek ders ile berabermi veriliyor
Birlikte ödeniyor. Ancak ek ders saatinizde değişiklik olmaz. Sınav ücretini Ek ders bordrosunda sınav ücreti kısmında görebilirsiniz.Bursluluk sinav ücreti de ek ders ile berabermi veriliyor
Bursluluk sınavını odememisler. Bir sonraki aya odenecekmis
70 lira olan ek ders ücreti tüm okullarda aynı degilmi farklılık gisteriyormu
bursluluk sınavını niye ödememişler, kbs görev listesi ek derse yetişti sistemde, okulunuz büyük ihtimalle unuttu, benzer sınavlarda idarecinize hatırlatmanız lazım.Bursluluk sınavını odememisler. Bir sonraki aya odenecekmis
70 lira olan ek ders ücreti tüm okullarda aynı degilmi farklılık gisteriyormu
Bizde her ay farklı oluyor. Bazı aylar maaştan bazı aylar ücretten kesiliyor ne maaşımız belli ne ücretin birim saati belli.Eylül ayı ek ders ücretiniz, Ekim ayı başında onaylanmış olmalı.
Bu yüzden vergi istisnası sayesinde ek ders ücreti yüksek yatmış. Bu yüzden maaşınızdan vergi kesilecek demektir.
Bizde her ay farklı oluyor. Bazı aylar maaştan bazı aylar ücretten kesiliyor ne maaşımız belli ne ücretin birim saati belli.
Maalesef hocam. Bu dengesizlik yakın zamanda oldu. Önceden bu kadar uçuk değildi ama ne yaptılarsa artık memurluk resmen dezavantajlı oldu.Saç traşı oldum.Yanları 2 numara ile aldı 7 dk, diğer yerleri 20 dk içinde makasla kesti, 30 saniyede taradı. 120 lira.
Avukata 1 saatlik danışma 1800 lira.
Balkona fayans ve kalekim aldım usta çağırdım.Saatlikmiş. 1 saat çalıştı, 1 demlik çay içti, sigarasını da içti.500 lira.
Usta, eski klozeti yerinden söktü, yenisini oturttu, bir yapıştırıcı çekti, 2 vida sıktı, 20 dk uğraştı. El emeği 400 lira.
Sabah 07'de kalk, eve saat 15'de gel.Evde 2 saat fotokopi, ödev hazırlığı, 1 saat velilere cevap ver. 56 lira
Hocam emin ol artık piyango gibi. Bu ay ücret mi vergiye dahil maaş mı tahmin et oyunu oynuyoruzHer ay değişiyorsa maalesef zarardasınız.
Çünkü vergi istisnası aydan aya devretmiyor.
Geçen ay bizim okuldada böyle bir durum farkettik. Sebebini bizde merak ediyoruzArkadaşlar merhaba
Geçen ay 90 saat ek ders karşılığında 8550 lira ek ders ücreti aldım. Yani saati 95 lira. Dün kültürü öğretmeni arkadaşında 50 küsür saat ek dersi vardı. Onun yatan ücreti saate b öldüğümüzde saati 101 liraya denk geldi. Şimdi bu ay 106 saat ek dersim var. 10.200tl ödenecek bana. Saati 97lira hemen hemen. Aynı arkadaşın saati bu sefer 103 liraya tekabül ediyor. Vergi dilimi aynı, benim kıdemim vs daha yüksek, ünvanlar aynı, yüksek lisans vs yok. Neden acaba bu farklı yatıyor.