Hıcam boş derslere zaten giriyoruz. Üstün zekalı öğrenci dediğin her okulda en fazla 2 tane olan birşeydir.Hocam son olarak proje dediğin şeylerin yeri üniversitelerdir okullar değil. Tübitak için yaptığımıza benzer uyduruk şeylere proje diyorsan onu bilemiyorum. Üniversitelerimiz bilgi üretmiyor, millet fosil yakıttan yenilenebilir enerjiye geçmek için dünyanın argesini kasıyor biz daha fosil yakıttan arabayı çıkaramadık. Bizim gençleri oyalamaktan ziyade sonuç alacak eğitim politikalarına ihtiyacımız var.Boş derslerde nasıl destek eğitim veriliyorsa ona benzer işler talep edecekler. Proje yapımı üstün yetenekli öğrencilerle ilgilenme boş derslere girme vb. İsterlerse bulurlar
Sadece gülümseyebiliyorum bu durumda. İşin kötüsü bazı arkadaşlar okulları gezip böyle bir söylenti var biz buna karşı duruyoruz gibi laflar ediyormuş. Daha önce pek çok konuda yaptıkları gibi lafa gelince iş yapıyor gibi görünüp yangına odun atıyorlar.Çok da önemli değil. Öğretmenlerin %60 halinden çok memnun. Maaş vermeseler de sesleri çıkmaz. Hele ufukta bir idarecilik varsa amuda kalkarlarDevran döner o grup blok halinde gücün yanında yer alır. 24 yıllık öğretmenim hep böyle olmuştur. Bu tür şeyleri çok kafaya takmayın hocam, bir arpa boyu yol almazsın. Ailene bak, sağlığına bak, kazancına bak, gerisi önemli değil güzel ülkemde.