EK DERS FARKLARI (% 2,25 GECİKME DAHİL) HESAPLAMA

Kodla Büyü
bunu verecekler mi emin misiniz. memurlara maaş farklarıyla ilgili geri ödeme emri geldi ek ders farklarıyla ilgili bir bilgi yok henüz diyor memur

konya da maaş farkları listeli olarak açıklandı yarın maaş farkı daha sonraki günlerde ise ek ders farkı yatırılacak

ben aldım 99.10 tl hemen öğrenimin 1/5 ini yatırdım:) Perşembe günü farklar belirlenmiş cuma günü bankaya gönderildi bugünde bankaya yatmış izin rapor yok 15 tatilde de okuldaydım

ben aldım 99.10 tl hemen öğrenimin 1/5 ini yatırdım:) Perşembe günü farklar belirlenmiş cuma günü bankaya gönderildi bugünde bankaya yatmış izin rapor yok 15 tatilde de okuldaydım

ek ders farklarını idare mi hazırladı hocam. biz de böyle bir çalışma yok

İdare kendisi hazırlamadı hocam Mal Müdürlüğünden aldılar yanlış hatırlamıyorsam

Hocam 1 hafta önce idarede liste hazırlandı öğretmenler odasına asıldı. Kimin ne kadar maaş ve ek ders farkı alacağı yazılıydı. 353 tl maaş farkı yattı 2 gün önce, ek ders farkı hala yatmadı. Bir kaç güne oda yatacakmış. 101 tl miydi neydi listede tam hatırlayamadım şimdi ek ders farkı gözüküyor. Sınıfçılarda 80 küsür alacaklar. Ayrıca okul okul farklı zamanlarda yatıyor heralde. Yozgat'ta bizim okul yatmış bir kaç okul daha yatmış, ev arkadaşlarım başka okullarda onlara yatmamış... :shock:

BBNET
Geri