Ek ders farkları hesaplanmış...

Kodla Büyü

ucamus

Süper Üye
Süper Üye
Biraz önce KBS de gezerken ek ders farklar menüsünü gördüm (bu menü yoktu) ek dersin farkları hesaplanmış yatırılacak miktara kadar hepsi yazıyor.Paylaşayım dedim daha önce paylaşıldı ise kusura bakmayın...

okulun kbs şifresi olan görebiliyor.Bizdeki fark 4 ay mayıs ayının ek dersini zamlı almıştık.Görevlendirme müdür yardımcısı olduğumdan (daha önce formatördüm) bende 100 lira gözüküyor. gelmediğim saatlerde vardı sizinki biraz daha fazla olabilir

Aylardır türküsünü çağırdıkları maaş+ek ders farkı toplamı 500 TL bile yapmıyor. :verymad:

Yetkililer herhalde memurların iyiliği için bu tarihe kadar uzattılar. Tatile, yıllık izne çıkarken yol parası olur, daha önceden verselerdi harcardık diye düşündüler galiba.

hipopotam' Alıntı:
papakaa' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:

imkansız hocam vergi kesintisi hariçtir o yani brüt ücrettir.
aynen öyle 87 tl falan yapıyor.
%15 vergi dilimi ve gündüz eğitimi için ek ders ücretine 31 kuruş kadar bir zam geldi.
Bu hesapla 280 saat ek ders için 87 TL civarı fark çıkması lazım
104 çıkıyor ise arkadaşların dediği gibi brüt olabilir ve gece-hafta sonu verilen eğitim gibi farklı ücretten hesaplanan ek dersleri de içerebilir.
Bir ihtimal geriye dönük gecikme faizi de eklenmiştir.

evet buldum ama mayıs ayındaki ek dersi zamsız aldık onu eklememişler yaaaaaaaaa :verymad: :verymad:

fahrican' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:
papakaa' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:

imkansız hocam vergi kesintisi hariçtir o yani brüt ücrettir.
aynen öyle 87 tl falan yapıyor.
%15 vergi dilimi ve gündüz eğitimi için ek ders ücretine 31 kuruş kadar bir zam geldi.
Bu hesapla 280 saat ek ders için 87 TL civarı fark çıkması lazım
104 çıkıyor ise arkadaşların dediği gibi brüt olabilir ve gece-hafta sonu verilen eğitim gibi farklı ücretten hesaplanan ek dersleri de içerebilir.
Bir ihtimal geriye dönük gecikme faizi de eklenmiştir.
104 olmaz normal ek dersse 89 tl falan yapar

beyler kbs nin hangi menüsünde. bizim okulunki neden gözrünmüyor ??? okul şifresi ile giriyoruz ???

hocam gözüküyor..maaş menüsünde ...ayrıca neden mayıs ayının farkı yok yaaaaaaaa

hipopotam' Alıntı:

hocam sen %4 zam aldın, bu da ekders başına 30 Krş. yapar

280* 0,30 = 84 TL yapar 104 TL değil. eğer 104 TL gibi bir fark alıyorsan toplamda 360 saat felana denk gelir.

biz mayıs ayını zamlı almadık maalesef fakat hesaplanmamış..onu mal müdürlüğünemi söylemek gerekir

hocam bazı fazlalıklar gece ücreti verilen derslerden kaynaklanıyor bende halk eğitim kursu vardı ondan dolayı yüksek çıktı arkadaşlarınkide ondan olabilir

şimdi baıyorum ama ne maaş menüsünün altında ne de ek ders menüsünün altında bulamadım aradaşlar.. yardım lütfen.

ek ders menüsünün altında mevcut hocam ayrıca maaş farklarıda yapılmış bilgilerinize...

BBNET
Geri