Ek Ders farkını alırız demi?

Kodla Büyü

sehzade84

Seçkin Üye
Seçkin Üye
vermezlerse ben dilekçe yazıcam. gerekirse dava açıcam. hakkım neyse söke söke alırım. zam ek derslere de geliyordur. ocak ayından beri ek dersleri de zamsız alıyoruz...

lion26

Süper Üye
Süper Üye
ek derslerin uzun zamandır zamlandığını ben hatırlamıyorum.uzun zamandır hep aynı.

redik

Aktif Üye
Büyük ihtimalle alırız. Öncelikle bu durumu sendikaların dillendirmesi gerekli. Yoksa 1 kişi mahkemeden olumlu sonuç alırsa ki alır, diğer bütün öğretmenler hakkını arar.

huseyinm

Site Gezgini
ek derslerde geriye dönük ödeme yok arkadaşlar
acı tecrübeye binaen söylüyorum bundan dolayı farkınıda ödeyeceklerini sanmam
:-1: :-1: :-1:

bilisimci44

Site Gezgini
alamazsın hocam gündüz ek ders ocak katsayısı *140 gece ise 150 ile çarpılıyor. yani katsayı veya çarpan artmadığı sürece alamazsın. katsayı ocak ve temmuzda güncelleniyor ama çok küçük bir miktar

ziyaunal

Seçkin Üye
Seçkin Üye
maaş zam oranında ekders ücreti de artıyor tabi cüzi bir miktar olduğu için çok farkedilmiyor ancak hep hesapladım eğer ocakta zammı alabilseydik şu ana kadar toplam 120 TL fazla alacaktım. verilmeli evet verirler mi hiç sanmıyorum.

cefecan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bişey sormak istiyorum bu maaşa gelecek olan zam oranında mı ek derse zam yapılıyor.Yok o maaş zamlarından bağımsızmı.

oyungezer

Süper Üye
Süper Üye
Hocalarım ek derslere de maaşlarla birlikte zam veriliyor. Yoksa ben mi yanlış biliyorum.

SoftGe

Süper Üye
Süper Üye
hocam affına sığınarak.
"olum bak git" diyesim geldi.
malum şu günlerde asabımız oldukça bozuldu.
amacım kırmak, rencide etmek, eleştirmek değil vs başka bişey değil,

tarolikpak

Aktif Üye
Verilmesi gerekir ama ben de hiç ümitli değilim. Zammın zamanında yapıldığını varsayalım. Ocaktan bu yana aldığımız tüm ekderslere de aynı yüzde oranın yansıması gerekir, ki bu hiç de azımsanacak bir rakam olmaz diye düşünüyorum.

Merhoom

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hiç hayalini bile kurma hocam zira vermezler. Daha önce dava konusu olmuş durumlar var.

ereneren55

Aktif Üye
bu mevzu benim de aklıma takılıyordu kaç gündür zam geçmişe dönük olduğuna göre bu da olur herhalde diyordum ama davadan bahseden arkadaşlar var bildiğim kadarıyla zammın geç verilmesi ilk defa yaşanan bir olay davalar ne hakkında acaba?