Ek Ders Bilmecemi Çözebilen?

Kodla Büyü

sarı_sarı

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba Arkadaşlar;
Kadrom halk eğitimde ve bir anadolu lisesinde BT rehberi olarak 12 Hazirana kadar görev yaptım. 15-26 Haziran arasında tarafıma seminer çalışması yapacağım tebliğ edildi. 15 Hazirandan itibaren de saat 13:30 da başlayan ve günlük 5 saat olan bilgisayar kullanımı kursunda görevlendirildim. 15-22 HAziran tarihlerinde de Fa@Tih Projesi eğitmeni olarak hizmet içi eğitimle görevlendirildim ve sabah 9 da başlayarak 5 saat kurs verdim 6 gün toplam 30 saat.

Hizmetiçi eğitim kursumun 30 saatini de alacağım ok,
BTR den ilk 2 hafta için 18+18=36 alacağım ok;
Peki 15-26 Haziran arasındaki ek dersim nasıl hesaplanacak?

İlçe Milli Eğitime de gittim soruma net cevap alamadım. Her seminer dönemi benzer problemle karşılaşıyorum.

benzer olay benim başıma geldi, ilçe MEB'in dediği bunlar içerisinde ek ders ücretini en fazla olan baz alınır dediler, öylede yatırdılar, anlayacağınız aynı zamanlarda farklı görevlendirmeler için toplam ek ders saati yazmadılar.

sarı_sarı' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar;
Kadrom halk eğitimde ve bir anadolu lisesinde BT rehberi olarak 12 Hazirana kadar görev yaptım. 15-26 Haziran arasında tarafıma seminer çalışması yapacağım tebliğ edildi. 15 Hazirandan itibaren de saat 13:30 da başlayan ve günlük 5 saat olan bilgisayar kullanımı kursunda görevlendirildim. 15-22 HAziran tarihlerinde de Fa@Tih Projesi eğitmeni olarak hizmet içi eğitimle görevlendirildim ve sabah 9 da başlayarak 5 saat kurs verdim 6 gün toplam 30 saat.

Hizmetiçi eğitim kursumun 30 saatini de alacağım ok,
BTR den ilk 2 hafta için 18+18=36 alacağım ok;
Peki 15-26 Haziran arasındaki ek dersim nasıl hesaplanacak?

İlçe Milli Eğitime de gittim soruma net cevap alamadım. Her seminer dönemi benzer problemle karşılaşıyorum.

15-26 haziran arası haftaiçi akşamlarıda taksiye çıktım 5 er saatten 50 saate bu :D

şaka maka hocam girmediğin şey kalmamış

sayın hocam,

hizmet içi eğitim de görevli izinli sayılmaktasınız o yüzden ek derslerinizi ayı alırsınız.

herpsini alırsın;
1-Fatih projesinden dolayı günlük 5 saat
2-Fatih Projesindeki kursu görevli izinli olarak verdiğin için aynı saatte olan seminer görevini yerine getirmiş olursun, 3 saat
3-Seminer döneminde ve yaz tatilinde maaş karşılığı vs kavramı olmadığı için kurstan 5 saat

Toplam günlük:5+3+5=13

Ben Müdür Yardımcısıyım, normal ücreti alıyorum, öğleden sorna da Fatih Projesi kursum var, ondan da günlük 5 saat alıyorum. Dediğim gibi görevli izinli sayılıyorsunuz..

Hocam saat 9 da baslayan kursun ucretini alirsin seminer doneminin 3 saatini alamazsin gorevli izinli ibaresi burda ise yaramiyor yonetmelikte madde var gecen sene mudurlu bu konuda epey tartistim o hakli cikti ancak yonetmelkten haberleri yoksa verirler kimseninde ruhu duymaz ama vermezlerse sasirma

Hocam benim durumumda ayni sayilir sizinle benim teknoloji kullanım kursum valilikten yazisi gorevli sayilmalari seklunde çıkmış ti o yuzden sadece oglen kursumu verdim
18+18+15+15+30 yazildi ek ders eger valilik yazisinda görevli sayilmalari diyorsa okula gitmezsin ama ek ders yazilir diğer türlü okulda seminer calismani ve kursu yaparsan ikiside yazılır

BBNET
Geri