Kaynak?blue123' Alıntı:arkadaşlar hükümet maalesef ek ödeme ile ilgili 1liralı artış yapmayacağını dile getirmiş..sendikadan hiç bir açıklama yok...ek ödeme yerine soğuk 1 bardak su...neyse şükredelim bari!!...
barthez' Alıntı:Kaynak?blue123' Alıntı:arkadaşlar hükümet maalesef ek ödeme ile ilgili 1liralı artış yapmayacağını dile getirmiş..sendikadan hiç bir açıklama yok...ek ödeme yerine soğuk 1 bardak su...neyse şükredelim bari!!...
Ek ödeme verecekler, vermezlerse öğretmenlik benim 2. işim olacaktır namusun üzerine yemin ederim....xtasy' Alıntı:arkadaşlar ne kaynağı 21 mayısta tutanak imzalanıyor. olay bitti bitiyor elle tutulur hiç bir kazanım yok. ciddi bir kazanım olsaydı yıkılırdı medya..
hocam hangi memur sitesinde okudun hepsini gezdim daha az önce?blue123' Alıntı:arkadaşlar ben ek ödeme verilmediğini ve pazartesi görüşmeye devam edileceğini okudum memur sitelerinde...bu ne demek oluyor....%3-3e devam..ek ödeme şu an yok..pazartesi ek ödeme olursa o zaman başlığı değiştiririm..ama ek ödeme olmayacağı için canınızı sıkmayın başlık sabit kalır... :-1:
eskisehir' Alıntı:barthez' Alıntı:Kaynak?blue123' Alıntı:arkadaşlar hükümet maalesef ek ödeme ile ilgili 1liralı artış yapmayacağını dile getirmiş..sendikadan hiç bir açıklama yok...ek ödeme yerine soğuk 1 bardak su...neyse şükredelim bari!!...
kaynak verir misin?