Forum dışarıdan görünüş...
http://eksisozluk.com/bilgisayarbilisim-net--2270199
http://eksisozluk.com/bilgisayarbilisim-net--2270199
+1habibocak' Alıntı:Kendini bilmez bir kaç kişinin hakaret yüklü yorumu ile online 2000-4000 kişinin takip ettiği bir siteyi kötülemeye anlam verebilmiş değilim. Kendini ilerici zannedip sürekli geriye giden, paylaşımcı ve kendilerinden iyi iş çıkaran kişileri çekemeyen insanlardan çektiğimiz nedir bizim?
Bu tipler genelde paylaşımcı olmayan istediğini alıp giden asalak tiplerdir. Tek kelimeyle "terbiyesizlik" yapmışlar.
Sende sevincinden kına yakıyorsun herhalde.volkankey' Alıntı:bazilari niye gocundu acep?
bu konuyu takip edin hocam siz sonuna kadar, "doğru demişler rerörö" diyenleri çıkartın, kalanlarına hemen hemen cemaat denir büyük ihtimal, çünkü öyle bir konu olacağa benziyorumutbilisim' Alıntı:cemaat nedir?
Ya bu yorumlara alkış tutan arkadaşlara ne demeli?habibocak' Alıntı:Kendini bilmez bir kaç kişinin hakaret yüklü yorumu ile online 2000-4000 kişinin takip ettiği bir siteyi kötülemeye anlam verebilmiş değilim. Kendini ilerici zannedip sürekli geriye giden, paylaşımcı ve kendilerinden iyi iş çıkaran kişileri çekemeyen insanlardan çektiğimiz nedir bizim?
Bu tipler genelde paylaşımcı olmayan istediğini alıp giden asalak tiplerdir. Tek kelimeyle "terbiyesizlik" yapmışlar.
doğru demişler rerörönetame' Alıntı:bu konuyu takip edin hocam siz sonuna kadar, "doğru demişler rerörö" diyenleri çıkartın, kalanlarına hemen hemen cemaat denir büyük ihtimal, çünkü öyle bir konu olacağa benziyorumutbilisim' Alıntı:cemaat nedir?![]()
omd' Alıntı:doğru demişler rerörö
mycomputer' Alıntı:Sende sevincinden kına yakıyorsun herhalde.volkankey' Alıntı:bazilari niye gocundu acep?
Gülmekten yarıldım.omd' Alıntı:doğru demişler rerörö
habibocak' Alıntı:Sayın Hocalarım,
Bilişim öğretmenlerine ağır itham ve hakaret etmişler. Bilişim öğretmeni olmamama rağmen ben üstüme alındım. Bilişimci arkadaşların kendilerini savunmaları gerekirken bazı bilişimci arkadaşların edilen ağır itham ve hakaretleri iltifatmış kabul etmesi ilginç geldi bana. Demek ki bir sınıf öğretmeni olarak bizim savunmamız lazımmış. Bilişimci arkadaşlara yapılan haksızlıklara karşı çıkıyor ve her zaman destekliyorum.
Yoksa cemaat meselesine takılmıyorum.
Polemik kokan tartışmalara girmem ama dayanamadım.
İyi çalışmalar.