hangi yasa?Yasa geçerse herşeyden vergi alınacak. Keşke sadece maaştan kesilenle kalsalardı.
Yeni vergi paketi hocam solunan hava hariç herşeye vergi var.hangi yasa?
agustosta ekders olmadığı için vergi istisnasını maaşınızda kullanmışsınızdır, kesinti az olmuştur. ekim başında eylül ekdersi yapılınca vergi istisnasını orada kullanmışsınızdır maaştan tam vergi kesilmiştir. gelir vergisi kısmına bakarsanız farkı görürsünüz.Eylül ile Ekim arası maaş kesintisi 3208tl olmuş.Vergi dilimine girmiş olsam da bu kadar para kesilir mi? Sizde durum nasıl arkadaşlar.
Benim uzun zaman oldu derece ile olan ilişkimi bitireli.?1-4 derece ile devam ediyorum.1/10/2008'den önce başladım. Bu ay 1/1'e yükseldiğim için kesinti olmuş. Sizin de öyle olabilir mi? Şurada bir şeyler yazıyor. Belki bundan kaynaklıdır.
Ek dersinizin, KBS sisteminde onaylanma tarihi önceki ayın son günleriyse o zaman ek ders toplam tutarından %15-20 vergi kesiliyor.Benim ek dersimden bu ay toplamda 3700 TL kesinti oldu. Sözleşmeliyim. 2000 küsur vergisiymiş. malesef hocam tüm Türkiye'de böyle diyor ilçe mem. ee dedim bizim okuldaki kadrolular galiba Türkiye'ye dahil değil. onlara sms de yazan tutarın aynısı kesintisiz yatmış biz sözleşmelilere kesinti var dedim dondu kaldı. birşey değişti mi yooooo .
Orwell'in 1984 kitabı geldi aklıma siz böyle diyince. "Yasa kelimesi sözlükten çıkarılmıştı çünkü artık yasa diye bir şey yoktu"hangi yasa?
Bu vergi kesintisi olayını bilen biri detaylı olarak açıklayabilir mi? Önceden Özkan soft ile maaş ve ek dersi doğru bir şekilde hespalayabiliyorduk. Şimdi ne ek ders ne de maaş hesaplaması bordro ile aynı çıkmıyor. Neyi yanlış yapıyoruz?