egzamaya çare var mı?

Kodla Büyü
arslan_1905' Alıntı:
doktor bana hiç iğneden bahsetmedi işin tuhafı bana hap bile yazmadılar hiç
ama ben doktorlara her seferinde söyledim içeriden geliyor. krem dışarıdan etki ederse ediyor. önce içerde ufacık su kabarcıkları şeklinde oluyor sonra onlar kuruyup yarılıyorlar.neden içten tedavi uygulamıyorlar acaba?
Belirtiler aynı hocam.
Katı sabun olan dove. Antibakteriyel sabun kesinlikle kullanmayın.

metinozerin' Alıntı:
arslan_1905' Alıntı:
doktor bana hiç iğneden bahsetmedi işin tuhafı bana hap bile yazmadılar hiç
ama ben doktorlara her seferinde söyledim içeriden geliyor. krem dışarıdan etki ederse ediyor. önce içerde ufacık su kabarcıkları şeklinde oluyor sonra onlar kuruyup yarılıyorlar.neden içten tedavi uygulamıyorlar acaba?
Belirtiler aynı hocam.
Katı sabun olan dove. Antibakteriyel sabun kesinlikle kullanmayın.
Bende egzama yok ama ona benzer bir sey vardi. Cildiye doktorum kesinlikle deterjan, sivi sabun, renkli sabun, dus jeli kullanma, kati beyaz sabun kullanacaksin dedi. Ben de Dove gibi mi dedim, evet Dove iyidir dedi.

Sivi sabunlar ve dus jellerinin derimizden atilmasi cok zor oluyormus, litrelerce cok su harcasaniz bile tamamen atilmiyor, deri tarafindan emiliyormus. Aslinda hepimizin kati beyaz sabun kullanmasi gerekiyor.

Bu arada iyilesmekte olan kanser hastasi olan yengem icin profesor doktor, dove sabun ve sampuanini kullan dedi.

Geçmiş olsun hocam,
Karabaş otunun egzamaya iyi geldiğini biliyorum.
"Vücuttaki uyuşukluğu giderip, mide ve bağırsaktaki spazmlara faydalı olan karabaş otu, egzama yaralarını iyileşmesi, damar sertliği, balgam sökülmesi gibi rahatsızlıkların tıbbi tedavisinde besin destek ürünü olarak kullanılır. Karabaş otu kullanımı vücuda zindelik verir.

Bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı karabaş otu konur. 10 dakika demlendikten sonra süzülüp günde 1 bardak içilir.

Yan Etkileri: Bilinen ciddi bir yan etkisi yoktur."
Bitki uzmanları da böyle demiş. Umarım faydası olur.

hocam karabaş otunu ilk kez duydum hemen aktardan biraz alacağım teşekkürler. bu belirtilere egzama demiyorlar egzamanın çok çeşiti var diyorlar ama şu çeşit egzama diyemiyorlar.

Kehribar taşından yapılmış bileklik kullanmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca Mercan da cilt hastalıkları için önemli bir taştır. Başta sedef olmak üzere pek çok cilt hastalığında tedavi amacıyla kullanılır.

Tabii ki bu yazdıklarım doktorun verdiği ilaçlara devam ederken kullanabileceğiniz, bir yan etkisi olmayan ve zaman içerisinde insanların bilgi birikimi sonucu ortaya çıkmış yöntemlerdir.

BBNET
Geri