Edirne İl Dışı Atama İsteyecek BT Öğretmenleri

Kodla Büyü

caglarakcay

Site Gezgini
Arkadaşlar şu sıralar İl dışı tayinler için uğraşıyorsunuzdur. İl dışı için yer arayanlar veya Edirne'yi tercih edecek BT Öğretmenleri ilimizde merkez ve ilçelerimizde bir sürü açık okul bulunmaktadır. Özellikle listede görülen liseleri tercih edebilirsiniz. Ortaokullar da da yeni programdan dolayı normlar açıldı. Umarım ilimizi seçerek aramıza katılırsınız. Edirne ilini tercih ettiğinizden dolayı asla pişman olmazsanız. Burada genç ve dinamik bir ekiple uyumlu bir çalışma ortamı bulacağınızdan kuşkunuz olmasın.

Edirnede hangi görevdesiniz. daha önce edirnede görev yapmış ve tekrar dönmeyi düşünen biri olarak soruyorum :)

Bilişim Teknolojilieri öğretmeniyim. Açık okulları kim belirliyor bilmiyorum ama merkezde bt öğretmeni olmayan en az 4 okulda norm var. Havsa merkeze çok yakın Keşan ayrı bir cumhuriyet oradaki ekip de iyidir. Uzunköprü de merkezle keşan arasında kendi halinde bir ilçemiz orada da öğretmen ihtiyacımız var.

caglarakcay' Alıntı:
Bilişim Teknolojilieri öğretmeniyim. Açık okulları kim belirliyor bilmiyorum ama merkezde bt öğretmeni olmayan en az 4 okulda norm var. Havsa merkeze çok yakın Keşan ayrı bir cumhuriyet oradaki ekip de iyidir. Uzunköprü de merkezle keşan arasında kendi halinde bir ilçemiz orada da öğretmen ihtiyacımız var.
Hocam, Edirne merkezden Uzunköprü'ye ulaşım hakkında(fiyat-süre-ilk son arabalar v.b) verebilir misiniz?

BBNET
Geri