eceli gelen it cami avlusuna işer...

Kodla Büyü

bilgisayarbilisim60

Aktif Üye
pkk denilen sürpüntü örgüt şimdide chp li vekili kaçırdı... hem de halkların kardeşliğini dile getirmeye çalışan, elini taşın altına koyan adam gibi bir adamı.. zaten g..leri öyle adamları kaçırmaya yetiyor diğer büyükbaşlara dokunsunlar ya!!! it leşi gibi şehir merkezine sürüklerler adamı..
meclisteki sayılı adamlardan biriyde sayın vekilimiz, inşallah başına bir şey gelmez..

Aynen meclisteki düzgün adamlardan birisiydi ama serbest bırakırlar bırakmasınada ülkenin vekilini bile kaçıracak cesareti bulabiliyorlar adamlar. Bıçak kemiğide kesti artık.

BDP/Pervin Buldan'ın 'Aygün kaçırıldı AKP derhal meclisi toplasın' çıkışı çok rahatsız edici. 'Derhal PKK serbest bıraksın' demiyor Buldan! ........Olaydan sonra BDP milletvekilleri meclis toplansın twitleri atmaya başladı...Bu olayın başka boyutları olduğunu da gösteriyor: Aygünün pkkya önemli eleştirileri vardı
------------
http://www.haberdemeti.com/haber.php?haber_id=36771

Erdoğan, "Konu İçişleri Bakanlığımız takibinde. 2 kişi bırakılmış. Güvenlik güçleri takipte. Umarım hızlı sonuç alırız. Bölücü terör örgütünün neler yapmak istediğini ortaya koyması açısından önemli . Bunlar beklediğimiz şeyler" diye konuştu.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21216499.asp

ayrıca: http://f1208.hizliresim.com/10/f/btubj.jpg

bonus: https://twitter.com/abbaskaya/status/23 ... to/1/large

birde habervakitm yorumlarına baktım. insanlıktan çıkmışlarla aynı toplumu paylşaıyormuşuz onu anladım. öldürürseler inanırım diyor adamlar. gözlerini kan bürümüş.

Başbakan nerdesin artık milletin vekilini kaçırıyorlar anca bağırıyorsun icraat görelim senden...

umarım bu konuda herkes şamil tayyar gibi düşünmez.
Hüseyin Aygün pkk yı baya bir eleştirmişti.
ne günlere kaldık milletvekili kaçırılıyor bu ne cesaret it sürüsü başımıza iyice bela oldu

bu ülkede hiç birşey göründüğü gibi olmayabilir.........
belki paranoyaklaştın belki komplo teorisi üretiyorsun denebilir ama canım ülkemde bunlara müsait

Şamil tayyarın son twitleri:
1-Kimliği ne olursa olsun bir yurttaşımızın terör örgütünce kaçırılması bizi derinden yaralar, şahsı, sevenleri, ülkemiz adına kaygı duyarız
2-Ancak Foça'da 6 bin kişi kan kuyruğuna girerken bir vekilin kaçırılması karşısında herkes maça kitleniyorsa bundan çıkarılacak ders vardır
3-Çünkü toplum PKK sanıklarının hamiliğine soyunan Aygün'ü CHP'li değil bir BDP'linin kaçırılması gibi algıladı. Yani inandırıcı bulmadı
4-Misafir edilen Aygün değil de herhangi bir CHP'li olsaydı partili partisiz tüm Türkiye ayağa fırlardı.
5-Bu tepkisizlik, Allah korusun "oh olsun" mantığından değil, perde gerisinde eylemin danışıklı dövüş olma ihtimalinedir.
6-CHP yönetimine ve ülkemize geçmiş olsun, Aygün bir an önce aramıza dönsün, rabbim kötü hesapları bozsun. Amin.

ya bu pkk ya bu akılları kim veriyor ilk defa milletvekili kaçırılmış oluyor yani satranç tahtasında kim önde? Umarım en kısa zamanda bırakırlar.

Açılımın bi ayağında bu olay da vardır. Terör örgütü tarafından daha önceden belirlenen bir milletvekili kaçırılacak, kamuoyunda infial yaratılacak, masaya oturmak için gereken zemin hazırlanmış olacak. Halkın gözünde bu adamlar hakikaten güçlü, 3-5 çapulcudan ibaret bi örgüt değil bu oturup konuşmak dertlerini anlamak lazım gibisinden bir algılama oluşturulacak. Sonrasında işler kolay. Şimdi bazıları komplo teorisi üretiyosun diyecek. Her b..u ergenekona yıkarken komplo teorisi olmuyo da bu mu komplo teorisi oluyo.

Şamil Tayyar bu vekil kadar pkkyı eleştirmiş mi acaba çok merak ediyorum. Bu adam o bölge insanı olmasına rağmen pkk ve bdpyi birçok konuda eleştirebiliyordu Şamil utanmazıda hala neler yazmış.

Kılıçdaroğlu'nun meclis toplansın çıkışı da PKK'nın işine yarayacak cinsten, bu kaçırılma olayı da PKK'nın işine yarayacak cinsten. Yine meclise oynuyorlar. Danışıklı dövüş.

girdab' Alıntı:
Kılıçdaroğlu'nun meclis toplansın çıkışı da PKK'nın işine yarayacak cinsten, bu kaçırılma olayı da PKK'nın işine yarayacak cinsten. Yine meclise oynuyorlar. Danışıklı dövüş.

...

skyturk'te konuşan danışmanı aygün'nün zor kullanılarak götürüldüğünü anlatırken aygün'nün beni öldürün gerekirse burada vurun ama sizinle gelmiyorum dediğini bu sözden sonra da aygün'nün zor kullanılarak götürüldüğünü söylemiştir.

Pkk yapmaz kesin bu cehape kendi vekilini kaçırttırdı,amaçları ise Türkiye'nin altını oymak ve bizi mahvetmek için meclisi toplamak istiyorlar.Milletvekillerinin bu sıcakta ne işi var mecliste bir vekilin yeri-hele de bu sıcak havalarda-ya 10-15 yıldızlı bir otelin havuzbaşı veya Kanarya Adaları falandır.

mmercan' Alıntı:
Pkk yapmaz kesin bu cehape kendi vekilini kaçırttırdı,amaçları ise Türkiye'nin altını oymak ve bizi mahvetmek için meclisi toplamak istiyorlar.Milletvekillerinin bu sıcakta ne işi var mecliste bir vekilin yeri-hele de bu sıcak havalarda-ya 10-15 yıldızlı bir otelin havuzbaşı veya Kanarya Adaları falandır.

yahu siyasi bir görüşüm yok. akıldan mantıktan yanayım her zaman. ama ülkenin vekili temsilcisi kaçırılmış. pkk'nın elinde 6 asker, 1 polis, 1 kaymakam ve 1 de milletvekili var. diğer yandan muhalefetin bir kanadı diyor ortalık karıştı bir toplanıp önümüze bakalım vatan evlatları ölmesin, iktidar çıkıyor bunlar töreristlerin maşalığını yapıyor diyor. başka biri çıkıp diyor ki birkaç mehmet öldürüldü diye gündem olmamalı. hayır demese muhalefet bir işe yaramıyor çözüm üretmiyor boş oturuyor diyecek. ve hala ne ülkenin başbakanından, ne yardımcılarından ne iç işleri ne de savunma bakanından adam gibi bir açıklama yok. biri beklediğimiz şeylerdi diyor, biri saygısızlık diyor, biri üzücü diyor. yahu arkadaş sanki adam ölmüş de arkasından iyi bilirdik diyorlar. bazılarıda daha da çirkefleşiyor. nerde büyük devlet, hani büyük güç. yol kesilip ülkenin vekili kaçırılmış hala neler diyoruz. devlet vekiline sahip çıkamıyor, askerine sahip çıkamıyor, vatandaşına sahip çıkamıyor. ozaman ne işe yarar ne diye vergi alır bu devlet.

Arkadaşlar ben vatanını canı gönülden seven bir insan olarak diyorum ki "hiç inanmadım". bence misak-ı milli sınırlarımızı genişletmenin zamanı geldi. tarih boyunca savşmadığımız bir asır olmamış. bence topyekün savaş vakti geldi. sonra bizden kimse vicdan ve merhamet beklemesin.

bu tür olaylar inclenmeden ayrıntısı bilinmeden yorumlanmamalı. Şuan belki vekil çok zor durumda belkide onlarla beraber tv den izlerken kıs kıs gülüyor.Bu işler basit işler değil. Bu zamanda dost düşman karışık. Hemen celallenmeyin. Kaçırılan 8 askerlerin ve doğuda ki öretmenlerin durumundan bahsettimeyin bana.

tcoalngsau' Alıntı:
bu tür olaylar inclenmeden ayrıntısı bilinmeden yorumlanmamalı. Şuan belki vekil çok zor durumda belkide onlarla beraber tv den izlerken kıs kıs gülüyor.Bu işler basit işler değil. Bu zamanda dost düşman karışık. Hemen celallenmeyin. Kaçırılan 8 askerlerin ve doğuda ki öretmenlerin durumundan bahsettimeyin bana.

Kim kaçılırsa kaçırılsın,danışıklı veya değil.Ülkenin doğusunda pkk itlerine cirit attıran,yol keserken uyuyanlardan bahsettirmeyin bana

BBNET
Geri