ebaydan alışveriş

Kodla Büyü

yildiray75

Süper Üye
Süper Üye
19 Dec 2015, 17:35:00PM Item Arrived at Turkey Turkey
17 Dec 2015, 12:32:16PM Item Sent to TURKEY MPC PMIH (KLIA)
12 Dec 2015, 10:27:29AM Item Posted Over The Counter to Turkey MPC PMIH (KLIA)
11 Dec 2015, 17:11:29PM Dispatch PreAlert to Turkey MPC PMIH (KLIA)

ebaydan alışveriş yaptım 20 dolarlık saat aldım . aralık ayınını 19 unda türkiyeye girdi gösteriyor. ptt kargoya takip numarasını giriyorum hiçbir veri çıkmıyor bütün alanlar boş aynı numarayı malezya kargoya giriyorum yukarıdakileri yazıyor. toplam 32 gün oldu ürün yok ptt ye gidip sormadım hiç. böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

PTT şubesine gidip takip numarasını verin. Sistemden çıkması gerekiyor. Sisteme girilmişse mutlaka nerede olduğunu hakkında bilgilendirirler.

ptt ye gittim adam öyle bir takip numarası yok diyor onlarınkisinin kodunu gösterdi bana hatta bi tanede yurtdışından gelen 1 tane gösterdi bizim kodlar böyle dedi. dedim o zaman ne olcak cevap yok istanbuldan bi tel numara verdi salladı. yukarı katta kargocular var onlara çıktım ne olmuş olabilir dedim gümrüktedir o zaman dediler . bunların yapacağı işinde yaptıklarının da toptan belasını versin. bi numara vermekten acizler hani veremiyon madem gevur vermiş dangalak onu kullan. şimdi ne olcak bilmiyom

hocam korkmanıza gerek yok daha önce çok alıveriş yaptım hepsi geldi
bu sefer ne oldu kavrayamadım henüz

Ortalama 2 ay sürüyor gelmesi son aldığım ürün üç aya yakın zamanda geldi

enteresan gün geçtikçe işler hızlancağına yavaşlamaya başlamış.
4-5 sene önce 25 güne gelirdi

18 ekimde verdiğim sipariş hala teslim edilmedi.

Satıcıdan para iadesi istedim, geri ödediler.

Ürünler gelirse tekrar ödersiniz dedi satıcı ama sanmıyorum geleceğini.

Aynı ürünü buradan temin edeceğim artık gelirse de geri gönderirim ama geri dönüşü pahalıya mal olacak gibi

BBNET
Geri