metodi Site Gezgini Mesajlar 81 16 Ekim 2017 #1 EBA tanıtımı için kendi hazırlamış olduğum afiş. Ekli dosyalar ebaya giriş.jpg 123.8 KB · Görüntüleme: 1,015
giryan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 438 16 Ekim 2017 #2 Okula EBA kullanım istatistikleri geldi ve kullanımın azlığından şikayet ediliyor. Afişin çıktısını alıp panolara asayım da iş yapmış olayım =) Emeğine sağlık hocam.
Okula EBA kullanım istatistikleri geldi ve kullanımın azlığından şikayet ediliyor. Afişin çıktısını alıp panolara asayım da iş yapmış olayım =) Emeğine sağlık hocam.
metodi Site Gezgini Mesajlar 81 28 Ekim 2017 #12 mahonyhacettepe' Alıntı: psd si var mı hocam? Genişletmek için tıkla ... Biraz geç oldu hocam ama buyrun paylaştım Ekli dosyalar ebaya giriş afiş.rar ebaya giriş afiş.rar 4.8 MB · Görüntüleme: 125
mahonyhacettepe' Alıntı: psd si var mı hocam? Genişletmek için tıkla ... Biraz geç oldu hocam ama buyrun paylaştım
mahonyhacettepe Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 485 28 Ekim 2017 #16 metodi' Alıntı: Biraz geç oldu hocam ama buyrun paylaştım Genişletmek için tıkla ... Geç olmadı, Teşekkürler.
metodi' Alıntı: Biraz geç oldu hocam ama buyrun paylaştım Genişletmek için tıkla ... Geç olmadı, Teşekkürler.