Sağol hocam, oluşturdum, güzelmiş.hocam eba sorular bölümüne gir oradan sınav gönder bence , sorular güzel, kolay gelsin.
Tatilin ilk başladığı gün gönderdiğim etkinlikleri bile her sınıftan 1-2 kişi yaptı hocam. İnsan üzülüyor tabi böyle olunca. Ama yapan çocukların yüzü suyu hürmetine göndermeye devam edeceğim.1500 öğrencinin 70 80 i takip ediyor... Hiç göndermeyi canım çekmiyor ama bakalım artık.. Okulun logosunu kaldırıp paylaşırım akşam inşallah. İnternet de zaten ayrı bi sıkıntı.. Türk telekom resmen çöktü.. Diğerlerinde de uygun paket yok. Pdf yüklenmediği sıralar resim olarak atayım 10 soruyu dedim; 10 soru 15 dk sürdü.. Birileri kendi çalıp kendi oynuyo sanki bizi de eğliyo
Kesinlikle hocam ben de aynı durumdayım. Motivasyon kalmadı.Tatilin ilk başladığı gün gönderdiğim etkinlikleri bile her sınıftan 1-2 kişi yaptı hocam. İnsan üzülüyor tabi böyle olunca. Ama yapan çocukların yüzü suyu hürmetine göndermeye devam edeceğim.![]()
hazır sorular var mı? yoksa kendmiz mi ? ekliyoruz.hocam eba sorular bölümüne gir oradan sınav gönder bence , sorular güzel, kolay gelsin.
Var hocam ebada, güzel sorular var ekle sınav hazırla, sonra öğrencilere gönderirsin.hazır sorular var mı? yoksa kendmiz mi ? ekliyoruz.
Başta özgür hoca ardından size teşekkür ederim. Sorular çok güzel. Tamda kazanımlara uygun.ozgurseremet hocamın sitesindeki soruları pdf çevirdim.. ebadan sınavlar bölümünden yaprak test olarak ekliyorum.
devamı gelecek haftaya.. bunlar birinci deneme
aynen hocam katılıyorum...Mesele gönderdiğin çalışmaya bakılıyor mu?
En iyisi susmak.aynen hocam katılıyorum...
Bakılmıyor hiç. Anlamak zor. O kadar tv'de açıklamalar yapıldı. Okul sitesine haber yaptık. Facebook sayfamızda yaptık. Ama hiç anlamı olmuyor.Mesele gönderdiğin çalışmaya bakılıyor mu?