EBA'da vergi haftası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eyolcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
İndiremeyen arkadaşlar için real player ile indirmeyi deneyebilirsiniz. Giriş yapmanıza gerek yok. Videonun üstünde "Download This Video" çıkıyor.

bu videoları sınıf öğretmenlerine dağıtmamız gerekiyor ya peki onlardan imza da alcakmıyız

arkadaşlar videoları izledikten sonra doldurulması gereken bir form varmış. bize yazıda gelmedi. o formu nereden bulabiliriz.

bu videolar dan ben bir halt anlamadm çocuklar da anlamadı bu ne ya doğru düzgün verginin v si bile yok ben mi yanlış indirdim diye düşnüyorum

ogretmen006' Alıntı:
bu videolar dan ben bir halt anlamadm çocuklar da anlamadı bu ne ya doğru düzgün verginin v si bile yok ben mi yanlış indirdim diye düşnüyorum

parayı anlatıyor, sıkıcı bir swf. Hiç beğenmedim ama tüm girdiğim sınıflara izlettim 8 dk.

dolduracağımız form nerede arkadaşlar
cuma günü sonmuş elimiz ayağımıza dolaşmadan yapmak lazım

zilal' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:

parayı anlatıyor, sıkıcı bir swf. Hiç beğenmedim ama tüm girdiğim sınıflara izlettim 8 dk.

Arkadaşım toplamda 8 videodan oluşuyor, sizin 8 dk dedğininiz 1.video.Toplamda 25 dk filan sürüyor.

müdür bana henüz söylemedi çocuklara izletilcek filan diye, ben indirdim izledim nedir ne değildir bakiyim dedim ama gerçekten anlaşılır gibi değil, çok sıkıcı çocukların da sıkılacaklarını düşünüyorum..

video yu bir kaç öğrenciyle izledik çok sıkıldılar
neyse
bu doldurulması gerekn form sadece okuldaki kaç öğrencinin izlediği sayısı mı
cuma son gün
bilen yok mu

BBNET
Geri