EBA'da vergi haftası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eyolcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eyolcu

Süper Üye
Süper Üye
arkadaslar eba'ya vergi haftası ile ilgili cd ortamında hazxırlanan materyaller yüklenmiş (yazı öyle diyor) ama bulamadım gören var mı?

Evet bende indirip cd ye yükleyip öğretmenlere vermek istiyorum ama bağlantı bulamıyorum..Yardımcı olursanız sevinirim..

Kullanıcı adı ile girdikten sonra videonun altında indir seçenegi oluyor... Ben öyle indirdim...

eyolcu' Alıntı:
Kullanıcı adı ile girdikten sonra videonun altında indir seçenegi oluyor... Ben öyle indirdim...
Hocam kendi mebbis şifremizle girdim ama linki göremedim malesef siz okulun şifresinimi kullandınız acaba

Ekli dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    131 KB · Görüntüleme: 3,970
  • 2.JPG
    2.JPG
    112.3 KB · Görüntüleme: 3,970
okul şifresi ile değil kendi sifrem ile girmiştim. Su an giremiyorum siteye... keloğlanlı birsey var onu indirdim 230 mb civarında...

bir arkadaş giriş yapılınca iniyor dedi ama öyle bir şeçenek yok.

ya bizim okula da resmi yaz gelmiş
dün acelem vardı okumadım da
ebadan indirin bıdı bıdı bişeyler yazıyodu
firefoxun eklentisi ile de iniyo bakalım..

kendi adımla giriş yapınca video altında indir yazıyor... resmini ekledim..

Ekli dosyalar

• gib.JPG
    gib.JPG
    47.2 KB · Görüntüleme: 2,654
Bu Keloğlan'ın Kumbarası 1. videonun birleştirilmiş hali. 2. videonun birleştirilmiş eba'da halini göremedim. Firefox'un download helper eklentisi ile iniyorlar. vergibilir.gov.tr güzel hazırlanmış.

videoyu internet explorerde tamamen izledikten sonra temploride kaydoluyo. kopyala yapistirla indirebiliyoruz. programa gerek kalmiyor ve basit

fikriye' Alıntı:
http://www.bilgisayarbilisim.net/her-telden-f29/video-indirme-programi-t62255.html
ben yukarıdaki adresteki programı yükleyip indirdim videoları.Kolay gelsin.
Sağol hocam işimi kolaylaştırdın.

serhatdemir hocam çok çok teşekkürler... Emimin herkesin çok işine yarayacak....

BBNET
Geri