hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,966 28 Mart 2020 #1 Sanki yöneticiyim gibi bir sürü soru içeren mesaj geliyor, sizde de benzer durum var mı?
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,205 28 Mart 2020 #2 aynı zamanda e-okulda veli olarak işaretlenmiş öğretmenlere geliyor
kendir_li Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,187 28 Mart 2020 #3 Evet hocam, aynı durum bende de mevcut.
hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,966 29 Mart 2020 #5 hbbkr' Alıntı: nereden geliyor hocam Genişletmek için tıkla ... Eba sayfama giriş yapınca sağ üstte mesaj işaretini tıklayınca...
hbbkr' Alıntı: nereden geliyor hocam Genişletmek için tıkla ... Eba sayfama giriş yapınca sağ üstte mesaj işaretini tıklayınca...
DaMieN Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,885 29 Mart 2020 #6 Her okuldan bir yönetici seçildi, siz değilsiniz sanırım?
hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,966 29 Mart 2020 #7 DaMieN' Alıntı: Her okuldan bir yönetici seçildi, siz değilsiniz sanırım? Genişletmek için tıkla ... Bensem bile bilgilendirilmedim.. BTRyim ?. Ben olsam bile mesajı yazanları tanımıyorum.
DaMieN' Alıntı: Her okuldan bir yönetici seçildi, siz değilsiniz sanırım? Genişletmek için tıkla ... Bensem bile bilgilendirilmedim.. BTRyim ?. Ben olsam bile mesajı yazanları tanımıyorum.
losar Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 574 29 Mart 2020 #8 banada bir sürü mesaj gelmiş yönetici falan da değilim nedir çözümü
bil_for Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 601 29 Mart 2020 #9 Mesaj gönderenler de başka başka şehirlerde öğretmen
hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,966 29 Mart 2020 #10 EBA'da öğretmen gruplarına üye olunca gruba yazanlardan geliyormuş,ç...