EBA yardım lütfen

Kodla Büyü

botebocuu

Aktif Üye
arkadaşlar tüm öğrencilerin eba şifreleri var. öğretmen girişiyle girdiğimde öğrencileri görüp sınıf ya da grup oluşturamıyorum. her sınıfta 1 kişi çıkıyor ayrıca bazı sınıflarda birden fazla tanımlı görünüyor nasıl düzeltebilirim benden mi kaynaklı bu sorun anlamadım.

e-okulda ders programı yapıldı mı öğretmenin eokulda girdiği sınıflar belli mi. bilgileri eokuldan çekiyor diye biliyorum.

e okuldan haberim yok hocam ama öyle olsa da birden fazla niye görünsün ve görünen şubelerde niye niye sadece bir öğrenci görünsün bu problemi yaşayan iki kişi miyiz arkadaşlar kontrol etseniz. ademola hocam sizde sorun yok mu?

Hocam öğrenciler şifreleriyle bir kez eba derse giriş yapsın. Sonra deneyin muhtemelen çözülecektir sorun.

hocam öğrenci şifrelerinin hepsiyle daha önce giriş yapıldı zaten. benim özellikle yaptıklarım da var sorun devam ediyor ama.

Dünden beri bende sınıflara ulaşamıyorum "güncelleniyor" yazıyor. Muhtemelen durumun farkındalar ve yine çalışma yapıyorlar :)

Uzun süredir bakmıyordum bugün denedim sınıflar tam görünüyor. ama yeni bir sınıf eklediğimde bu seferde bu sınıfın içini göremiyorum güncelleniyor diyor :)

Arkadaşlar eba şuan deneme aşamasındaymış çalışma tamamlandığında öğrenci bilgileri e-okuldan otomatik olarak sisteme eklenecekmiş sorun bizden kaynaklanmıyor yani içiniz rahat olsun.

BBNET
Geri