Eba Vsınıf Et. Tahta Uygulamasını indirmek için;

Kodla Büyü
arkadaşlar ben bir lisenin akıllı tahtalarından sorumluyum.. tahtalarda neye göre faz1 faz2 vs deniliyor siyah çıtalı vestel tahtalar mevcut... bunların bios master şifresi nedir ? genel anlamda bilgi verebilecek olan var mıdır ?

Tahtada windows 7 yüklüyse faz 1, windows 8.1 yüklüyse faz 2 denilebilir.
Normalde bioslarda şifre yok. Ancak sizden önceki BTR arkadaş şifre koymuş olabilir, ona ulaşırsanız bios şifresine ulaşabilirsiniz.

yakuphan' Alıntı:
Tahtada windows 7 yüklüyse faz 1, windows 8.1 yüklüyse faz 2 denilebilir.
Normalde bioslarda şifre yok. Ancak sizden önceki BTR arkadaş şifre koymuş olabilir, ona ulaşırsanız bios şifresine ulaşabilirsiniz.

öğrenci koymuş :) vestelden geldiklerinde bios master şifresi var demişlerdi.. arada kaynadı gitti.. peki faz 1 ile faz 2 arasında donanımsal fark var mı

Bu yazılım tablet geldikten sonra kullanılacak gibi geliyor. sadece tahta olan okullarda şu an için bir katkısı olmayacak sanırım.

Programı denedik fakat öğrenci tabletleri maalesef bilinmeyen bir hata oluştu diyip sisteme bağlanamadı. Gördüğüm kadarıyla net supportun biraz daha özelleştirilmişini yapmışlar. Faydalı güzel bir uygulama olacak gibi duruyor. Hayata geçtiğinde tabletlerin biraz olsun işe yarayabileceğini düşünüyorum.

cgg*seco' Alıntı:
Programı denedik fakat öğrenci tabletleri maalesef bilinmeyen bir hata oluştu diyip sisteme bağlanamadı. Gördüğüm kadarıyla net supportun biraz daha özelleştirilmişini yapmışlar. Faydalı güzel bir uygulama olacak gibi duruyor. Hayata geçtiğinde tabletlerin biraz olsun işe yarayabileceğini düşünüyorum.

Hocam tahtalar Faz1 (win7) mi?

Uygulamayı bir öğretme bir öğrenci tabletinde denedim öğretmen kodunu öğrenciye girdiğimde bilinmeyen bir sorun oluştu diyor :P :puhaha: Yapacakları sistemlerde gram hayır yok :+1:

BBNET
Geri