merveogrtmn
Aktif Üye
Arkadaşlar okul programını şimdiye kadar yaptım düzgün bir şekilde işledi hiç sıkıntı yok,ancak şimdi HARİCİ canlı ders ekleme durumu var,nasıl olacak,ben normalde
sabah
08.40
09.20
10.00
10.40 ........şeklinde 20.00 a kadar çizelge oluşturmuştum
bu çizelgeye göre eba saatlerine denk gelen saatleri EBA,
diğer saatlere de zoom olacak şekilde günlük 7 canlı ders koyuyordum.
şimdi ise zoomdaki dersleri de dersin öğretmenleri ebaya harici ders olarak ekleyecek anladığım kadarıyla.
Ama sıkıntı şu ;genel programın saatleri ile harici ders ekleme saatleri uyuşmuyor.
harici ders eklemenin saatleri şu şekilde ;
8.30
9.10
9.50
10.30
..........
.........şeklinde gidiyor.
bu da program oluştururken tek zaman çizelgesi durumunu çöp ediyor. Nasıl olacak,siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben mi durumu yanlış anladım acaba,ayrıca harici canlı ders oluştura giriyorum,ana sınıfı çıkıyor sadece,2 kasımda mı açmayı düşünüyorlar acaba,resmi yazıyı gönderiyorlar gerisi yok,..........
sabah
08.40
09.20
10.00
10.40 ........şeklinde 20.00 a kadar çizelge oluşturmuştum
bu çizelgeye göre eba saatlerine denk gelen saatleri EBA,
diğer saatlere de zoom olacak şekilde günlük 7 canlı ders koyuyordum.
şimdi ise zoomdaki dersleri de dersin öğretmenleri ebaya harici ders olarak ekleyecek anladığım kadarıyla.
Ama sıkıntı şu ;genel programın saatleri ile harici ders ekleme saatleri uyuşmuyor.
harici ders eklemenin saatleri şu şekilde ;
8.30
9.10
9.50
10.30
..........
.........şeklinde gidiyor.
bu da program oluştururken tek zaman çizelgesi durumunu çöp ediyor. Nasıl olacak,siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben mi durumu yanlış anladım acaba,ayrıca harici canlı ders oluştura giriyorum,ana sınıfı çıkıyor sadece,2 kasımda mı açmayı düşünüyorlar acaba,resmi yazıyı gönderiyorlar gerisi yok,..........