EBA uygulaması üst düğmeleri ile telefon bildirim çubuğu düğmelerinin çakışması

Kodla Büyü

bogrt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
34597.webp

Yani durum aynen resimdeki gibi. Mesala menü düğmesine, karekodla giriş düğmesine basamıyorum. (Eba güncel, kaldırıp tekrar yenisini kurdum. Sadece telefonu değiştirdim, eskisinde böyle bir çakışma yoktu.2 telefon da android)
Ne yapmalı acaba her soruna pratik çözümler geliştiren değerli akıllı arkadaşlarım?

Ekli dosyayı görüntüle 81557
Yani durum aynen resimdeki gibi. Mesala menü düğmesine, karekodla giriş düğmesine basamıyorum. (Eba güncel, kaldırıp tekrar yenisini kurdum. Sadece telefonu değiştirdim, eskisinde böyle bir çakışma yoktu.2 telefon da android)
Ne yapmalı acaba her soruna pratik çözümler geliştiren değerli akıllı arkadaşlarım?
Aynı sorunu bende yaşıyorum maalesef. Çözüm bulamadım.

Honor 90 için çözüm: Ayarlar-Ekran ve Parlaklık-Diğer Ekran Ayarları-Ekran Çentikleri-Eba-Kesimi Gizle

Diğer telefonlarda "Tam Ekran Ayarları" menüsünün altında olabilir.
Hay Allah senden razı olsun @zech hocam,sorunum çözüldü.
İşte demiştim ya, ne varsa bbnet üyelerinde var. Çook teşekkür ederim...👏👏
Şu Ramazan ayında büyük iyilik yaptın @zech hocam. Sağol, varol.

Hay Allah senden razı olsun @zech hocam,sorunum çözüldü.
İşte demiştim ya, ne varsa bbnet üyelerinde var. Çook teşekkür ederim...👏👏
Şu Ramazan ayında büyük iyilik yaptın @zech hocam. Sağol, varol.
Allah hepimizden razı olsun @bogrt hocam. Sizlerin dualarını almak beni çok mutlu etti. Allah hepimize afiyet sağlık huzur versin. Hayırlı mübarek ramazanlar.

Honor 90 için çözüm: Ayarlar-Ekran ve Parlaklık-Diğer Ekran Ayarları-Ekran Çentikleri-Eba-Kesimi Gizle

Android'de Ekran Kesimleri diye bir seçenek var. Tüm alt seçenekleri denedim olmadı maalesef.
Tam Ekran Ayarlarında da EBA uygulaması içinde tam ekran ayarları yok :)
Bir de @zech hocamın yöntemini dene hocam. İşe yarıyor...
Denedim olmadı :(

Sonuç olarak şöyle bir açıklama var:
Bu durum büyük ihtimalle EBA uygulamasının güncel sürümünün HyperOS ile uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Cihaz kaynaklı klasik çentik ayarı yok artık.

Android'de Ekran Kesimleri diye bir seçenek var. Tüm alt seçenekleri denedim olmadı maalesef.
Tam Ekran Ayarlarında da EBA uygulaması içinde tam ekran ayarları yok :)

Denedim olmadı :(

Sonuç olarak şöyle bir açıklama var:
Bu durum büyük ihtimalle EBA uygulamasının güncel sürümünün HyperOS ile uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Cihaz kaynaklı klasik çentik ayarı yok artık.
Hüseyin hocamızın çözümü. Eba penceresini küçültüp karekod düğmesini kullanabiliyor.

Ekli dosyalar

hocam çentik ayarları var android telefonlarda, sadece eba uygulamasının ayarını değiştirebiliyorsun.

Hüseyin hocamızın çözümü. Eba penceresini küçültüp karekod düğmesini kullanabiliyor.

Hocam hangi telefon modelinde işe yarıyor bu öğretmen arkadaşlarda honor realmi karışık çoğu bu sorunu yaşıyor.

Realmi için çözüm bulabilen var mı ?

Hocam hangi telefon modelinde işe yarıyor bu öğretmen arkadaşlarda honor realmi karışık çoğu bu sorunu yaşıyor.

Realmi için çözüm bulabilen var mı ?
Modeli bilmiyorum ama android sürümüyle ilgili olduğunu da düşünüyorum. Bunu denediniz mi?

ilksms
Geri