Bugün verdiğim seminerde fatih projesi ile eğitimle teknoloji içiçe hala geldi diye başladım sunuya. Bir yerde bazı öğretmenlerin teknoloji ile ilgili önyargıları bizimde işimizi zorlaştırıyor, ama ebadaki yararlı içeriklerle derslerimizi daha kalıcı işleyebiliriz dedim. Tam e-içerikleri anlatıyorum pat diye sözümü kesti bir hoca. Söz alabilirmiyim diyor ama aldı başını gidiyor bile. Teknoloji yada tabletler hiç birşekilde eğitmde 1. araç olamazmış, öğretmenin yerini alamazmış, biz ebayı yada tabletleri kullanınca teknolojide 1. ülke olmayacakmışız, uzay çağına filan atlamayacakmışız. Yorum katmadan anlatacakmışım. Biliyormuş zaten o niye toplanıldığını. Bakanlığın derdi EBA ya daha çok giriş yapılsınmış, bunun için yapıyorlarmış hepsini. Biliyorlarmış zaten ebayı. Önyargılı değilmiş o. Başladıkmı tartışmaya. Kişisel algılamayın hocam benimde çevremde gördüğümle tabletler hakkında filan olumsuz tutumları olanlar var, ayrıca ben anlatmakla yükümlüyüm bakanlık sözcüsü filan değilim dedim. Siz tabletleri dağıttınız ama, eba diyorsun ama diyor. Neymiş asıl ben kişisel algılamayacakmışım, o şikayetlerini söylüyormuş siz derken size demiyorum siz bu işle ilgileniyorsunuz ya size söyleyin işte gerekli yerlere diyor. Enerji menerji kalmadı zaten günün yorgunluğu cabası. Sinirim tepemde devam ettim seminere