EBA toplantısı yapmayan var mı?

Kodla Büyü

yeniogretmen

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar,
Benim okuluma EBA yazısı gelmedi.Sürekli müdür yardımcısına soruyorum.Yok ben görmedim diyor kurumnette.Ama müdüre gelmiş olabilir diyor.Müdür zaten gideceği için pek bişey yapmıyor.Yazıyı görmüşde olabilir.Zaten btr görev yazımı da gördü fakat tebliğ etmemişti.Ben bi daha milli eğitime gitmiştim.Neyse bana tebliğ edilmeyen bişeyden ben sorumlu değilim mantığıyla hiç bişey yapmadım.İstanbulda görev yapıyorum.Benim gibi aynı durumda olan var mı?

Okulda tahtalarda internet yok kalkmış eba yı tanıtın diyorlar internet olmadan eba'yı hoca tahtada nasıl kulklanacakmış aacaba?

Ben resmi yazıyı inceledim. Fatih Projesi olan okullarda İl Eğitmenleri tarafından bizzat verilecek deniyor. Ama ben küçük de olsa bir tanıtım yapayım dedim. 20 dk civarında sürdü. Ben de herkesin bildiğini zannediyordum. İlk kez gören de çok. İlk kez giren de. Yapmanızda fayda var. Yazıya gerek yok derim. Teşekkürler.

Okulumda btreyim ve akıllı tahlaraımız var.Ben yapmasına yaparım da.Pek ciddiye alınacağını zannetmiyorum.3 aydır okulda müdür yok gibi.O kadar çok aksaklık varki tek eksiğimiz eba ve etler değil.Müdür yardımcımla konuşuyorum böyle böyle bişey varmış diye.Bana yazı görmedim diyor.Yap demiyor.Zaten yapsamda kimsenin kullanacağını zannetmiyorum.Yapmış olmak için yapmış olacağım.Bu konuda içimde rahat değil doğrusu.Bt sınıfndaki et de çalışmıyor zaten daha devir teslimi olmadan.Aralığında sonu da geldi.Ben yine tekrar bir görüşeyim de artık duruma göre küçük bi toplantıyla en azından varlığından haberdar ederim belki....

yeniogretmen' Alıntı:
Okulumda btreyim ve akıllı tahlaraımız var.Ben yapmasına yaparım da.Pek ciddiye alınacağını zannetmiyorum.3 aydır okulda müdür yok gibi.O kadar çok aksaklık varki tek eksiğimiz eba ve etler değil.Müdür yardımcımla konuşuyorum böyle böyle bişey varmış diye.Bana yazı görmedim diyor.Yap demiyor.Zaten yapsamda kimsenin kullanacağını zannetmiyorum.Yapmış olmak için yapmış olacağım.Bu konuda içimde rahat değil doğrusu.Bt sınıfndaki et de çalışmıyor zaten daha devir teslimi olmadan.Aralığında sonu da geldi.Ben yine tekrar bir görüşeyim de artık duruma göre küçük bi toplantıyla en azından varlığından haberdar ederim belki....

Hocam siz veya müdür yrd neden sormuyorsunuz müdüre yazı geldi mi diye?
gidecek olması bişey değiştirmez ki.

Ben yap(a)madım. En karışık durumda olan benim herhalde. Btr olarak görevlendirildiğim okul bina değişikliğinden dolayı başka yere taşındı. Ben ise kendi kadromun bulunduğu ortaokulda görevimi ifa ediyorum. Gittim liseye eba semineri yapacağım diye. Adamlar hocam biz öğretmenlerimizi dersten çıkaramayız hocaları yakalarsanız teneffüslerde falan anlatın dediler. :puhaha: Çok karışık çok ne olacak bizim durm. Bir an önce şu ortaokullara proje gelsinde bizde ordan oraya gitmekten kurtulalım yaa bu nedir arkadaş. Amele gibiyiz. :verymad:

BBNET
Geri