EBA TANITIM

Kodla Büyü
bu eba tanıtımı sadece akıllı tahtaların olduğu okullarda mı yapılıyor yoksa herkese mi bir anda nerden çıktı bu tanıtım muhabbeti?

Hocam görünüm menüsünden asıl slat :) oradan logoyu kaldırabilirsiniz.
Faydalı olması dileğiyle....

bi afiş çalışması da benden bbnet'e

Ekli dosyalar

• EBA TANITIM AFİŞİ bbnet.jpg
    EBA TANITIM AFİŞİ bbnet.jpg
    187 KB · Görüntüleme: 1,133
edersoy' Alıntı:
bote22' Alıntı:
bu eba tanıtımı sadece akıllı tahtaların olduğu okullarda mı yapılıyor yoksa herkese mi bir anda nerden çıktı bu tanıtım muhabbeti?
+1
Bakanlıktan gelen yazıya göre ders öğretmenlerine eba bilgilendirmesi yapılması istendi. il koordinatörleri okullarda görevli btr'ler ile toplantı yaptı(bizim ilde öyle oldu) btr'ler de bu sebeple eba tanıtım seminerleri yapıyor.

EBA'yı hazırlayan YEĞİTEK'e telefonla ulaşmak mümkün değil. Üç gündür telefonlara cevap veren bir Allah'ın kulu yok. EBA'ya atılan destek mailleri ve site üzerinden atılan mesajlar da geri dönüyor.

Tanıtımda bunlara da yer versem mi diye düşünüyorum...
Şaka gibi bir ülkeyiz vesselam!

sgulkurusu' Alıntı:
edersoy' Alıntı:
bote22' Alıntı:
+1
Bakanlıktan gelen yazıya göre ders öğretmenlerine eba bilgilendirmesi yapılması istendi. il koordinatörleri okullarda görevli btr'ler ile toplantı yaptı(bizim ilde öyle oldu) btr'ler de bu sebeple eba tanıtım seminerleri yapıyor.
Teşekkürler

BBNET
Geri