P piyemi Aktif Üye Mesajlar 111 8 Aralık 2014 #1 arkadaşlar bu broşürü tanıtım amaçlı düzenledim. İdare öğretmelere imza karşılığında dağıttı, Ekli dosyalar bbnet.rar bbnet.rar 4.7 MB · Görüntüleme: 2,795
caylakcekirge Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,547 8 Aralık 2014 #7 Elinize sağlık hocam...
bogrt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 644 23 Kasım 2015 #20 Teşekkür ederiz... :++: Allah razı olsun..
kgunduz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,075 14 Ocak 2016 #23 imza karşılığı broşür daha ne taklalar atıcazz şu fatih projesi yüzünden neler duyucaz merakla ve heyecanla izliyoruzzz :shock: :?
imza karşılığı broşür daha ne taklalar atıcazz şu fatih projesi yüzünden neler duyucaz merakla ve heyecanla izliyoruzzz :shock: :?
tomreader2010 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,538 14 Ocak 2016 #25 hocam elinize sağlık, şu imza olayını anlamadım
marmarabote Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 701 9 Şubat 2016 #30 Yozgat İl Milli Eğitim olarak hazırladığımız 2 tane farklı EBA tanıtım broşürü var. Biz velilere dağıtılması amacıyla hazırlamıştık. Sizlerde okullarda kullanabilirsiniz. On- Arka yazan bir broşür, yozgat mem eba yazan ayrı bir broşür... Ekli dosyalar on.rar on.rar 4.8 MB · Görüntüleme: 399 arka.rar arka.rar 3.6 MB · Görüntüleme: 377 Yozgat MEM EBA Broşürü.rar Yozgat MEM EBA Broşürü.rar 2.3 MB · Görüntüleme: 385
Yozgat İl Milli Eğitim olarak hazırladığımız 2 tane farklı EBA tanıtım broşürü var. Biz velilere dağıtılması amacıyla hazırlamıştık. Sizlerde okullarda kullanabilirsiniz. On- Arka yazan bir broşür, yozgat mem eba yazan ayrı bir broşür...