EBA tanıtımı

Kodla Büyü

spring

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar gelen yazılar doğrultusunda EBA tanıtım günleri başladı hepimize hayırlı olsun...Neler yapıyorsunuz ? ben tek tek tüm branşlarla toplantı düzenlemeyi planlıyorum katılım olurmu bilmiyorum gerçi ama.. Yanlız sabahtan beri EBA öğretmen girişi ekranı çalışmıyor ??

sayın hocam ben tüm öğretmen arkadaşları toplayıp eba içeriği hakkında seminer verdim gayet verimli olduğunu düşünüyorum öğrencilerde zaten tabletler için ebayı sürekli takip ediyorlar

biocgr' Alıntı:
sayın hocam ben tüm öğretmen arkadaşları toplayıp eba içeriği hakkında seminer verdim gayet verimli olduğunu düşünüyorum öğrencilerde zaten tabletler için ebayı sürekli takip ediyorlar
ben de aynısını yaptım hatta eba.gov.tr'ye de gönderdim haber olarak sitede yayınlandı. Onun haricinde öğretmen arkadaşları tek tek odama davet ettim. şifre aldırdım. içerikler hakkında bilgi veriyorum.. ben üzerime düşeni yapayım da ne olursa olsun.. içimiz dışımız eba oldu. çocuğumuz olsa isim arasak ilk aklıma eba geliyor. o derece yani :P

Arkadaslar yarin eba toplantisi varmis ancak bizim okulumuzda fatih kapsaminda herhangi bir sey yok. Sizce baslayacakmi . Toplanti bu yuzden mi

yakınlarda olmasa da eninde sonunda başlayacağı için bu toplantı. fatih projesi başlamasa da eba dan her türlü yararlanabilirsiniz. beğenilen video ve etkinlikler indirilip okulda uygulanabiliyor.

Aylinhoca' Alıntı:
Anladim.peki hocam benim eba sifrem kullanici adimi bilmiyorum. Onu nasil ogrenebiliyoruz

eba şifrenizi siz belirliyorsunuz hocam mebbiss girişi yaparak..kullanıcı adınızda tc kimlik numaranız.

tüm öğretmenlere toplantı yapıcaz bizde... ama branşlarla ilgili bilgilendirmelere başlıyorum bende..tablet dağıtımı yüzünden hepsinin EBA şifresi mevcut...bir tek afişler kalıyor :))

Peki Arkadaşlar Elinde anlatılan bu konular ve seminerler için doküman olan var mı, paylaşabilir mi? Bize ne yaptınız dediklerinde elimizde yazılı doküman bulunsun...

Yani bence gerek yok. zaten 24 saat ders ve pc tamiri yetiyor bana. zaten seneye fatih gelirse btr olmam herhalde :/

Eba da btr öğretmenler doküman dosya .. paylaşmak zorunda mı . yoksa sadece biz öğretmen arkadaşlarımıza tanıtıyor muyuz sadece?

BBNET
Geri