Eba market uygulamalarını engelliyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fgur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

fgur

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Eba market uygulamaları dahil olmak üzere hicbir Eba e-icerik tabletten calistirilamiyor, yaklasik bir ay önce bakanlıkta ki bir arkadaş BT Rehberler ebayi bilmiyor diye şikayet etmişti yanilmiyorsam ama ben bir ayi sakin sure önce bu sorunu yetkililere bildirmiştim hala bir çözüm üretilmedi bakanlık tarafından. Bu tabletler elimizde atıl bir vaziyette kalmis durumda, boyle fahiş bir hata nazil yapılır ve neden hala çözülmez aklım almıyor.... Lütfen bu konuyu gundemde tutalim, o kadar sermaye elimizde çöp olmasin yazik günah...

Hocam tabletin işlevselliği kimin umrunda ki? projeyi yapanların derdi eğitim öğretim olsa birilerinin umrunda olurdu. Olaya "duygusal" yaklaşanlar olduğu sürece değil tablet surface dağıtsalar biri de çıkıp demezki
-aga bunları dağıttık ama gösterecek yazılım/döküman/animasyon yok

Yine de duyarlı BT öğretmenleri sahip çıkıyor projeye

Arkadaşım haklısın bazıları olayın "duygusal" boyutu ile ilgileniyor olabilir ama bu işten nemalanmayan ve bu tabletlerin parasını cebinden çıkaran vatandaşlar olarak bizim bu işe biraz daha sahip çıkmamız ve hiç değilse çocuklarımızın birazcık fayda görmesi için elimizden geleni yapmamız gerekir diye düşünüyorum. Bu işi sahada yürüten kişiler bizleriz bizim emeğimiz ve performansımız bu sermayeyi kurtarır, Foruma bakıyorum ocak ayı maaşı aralık ayı ek dersi gibi abuk subuk konular popülerliğini yitirmezken bu kadar önemli bir konuya yorum bile gelmiyor. arkadaşlarım her ay aldıkları 3 aşağı 5 yukarı ücretler üzerine saatlerce konuşurken, böylesine bir sermayenin neden kullanılamadığını konuşmuyoruz, böylesine bir hata kabul edilemez tekrar ediyorum
tabletler eğitim amaçlı kullanılamıyor, eba market uygulamalarını engelliyor lütfen bu sorunu düzeltin sayın yetkililer, ben okulumda çocuklara verecek cevap bulamıyorum, utanıyorum, nasıl olurda eba uygulamalarını kullanamıyoruz diyen çocukların karşısında sizin adınıza utanıyorum....

Ebadaki dıs bağlantılı içeriklerdeki videolar- khan akademi gibi- da meb hattından göruntulenmiyor. EBa icin firca atan buyuklere duyrulur

Bu konu hakkında ildeki eğiticilere,bakanlığa,ve telpaya mail attım.Ama herhangi bir gelişme olmadı.

BBNET
Geri