Eba Kurs Ücretli Öğretmen sorunu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yes_im
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yes_im

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, geçen hafta ücretli öğretmenlerimizi sisteme kaydettik ve ilçe milli eğitimden onaylarını aldık. Bugün öğretmen başvurusu son günü. Öğretmenlerimiz sisteme girebiliyor fakat, okulu tercih edemiyorlar. Dolayısıyla öğrencilerimiz de ders ve öğretmen seçimini yapamıyor? Acaba bunlar dışında yapmamız gereken başka birşey var mı?

arkadaşlar, ücretli öğretmenlerini sisteme tanıtabilen var mı? 9 ekim öğrenci başvurusu son günü, malesef 8. sınıflar için ders seçimi yapamıyoruz, çünkü dersin öğretmeni görünmüyor?? ücretli olduğu için ...

Sayın Hocam,

Ücretli öğretmenler sadece başvuru yapacaklar. Ders seçmeyecekler. Öğrencilerde onları seçmeyecek. Onlar İl/İlçe MEM havuzuna düşecekler. Kadrolu öğretmenlerden boş yer kalırsa onlar görevlendirilecek.

İyi çalışmalar.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

Ücretli öğretmenler sadece başvuru yapacaklar. Ders seçmeyecekler. Öğrencilerde onları seçmeyecek. Onlar İl/İlçe MEM havuzuna düşecekler. Kadrolu öğretmenlerden boş yer kalırsa onlar görevlendirilecek.

İyi çalışmalar.

bilgi için teşekkürler.

Sayın hocam, O zaman biz örneğin türkçe dersi için sadece dersin adını seçtiriyoruz öğrencilere, kadrolu türkçe öğretmeni olmadığı için dersin öğretmeni görünmüyor.

yes_im' Alıntı:
Sayın hocam, O zaman biz örneğin türkçe dersi için sadece dersin adını seçtiriyoruz öğrencilere, kadrolu türkçe öğretmeni olmadığı için dersin öğretmeni görünmüyor.
Aslında dersin öğretmeninin görünmesi de lazım ama sistemde sıkıntı var. Ondan gözükmüyor. Kendi okulunuzda Türkçe öğretmeni yoksa başka okuldan sizin okula başvuran Türkçe öğretmeni olması lazım. İl/İlçe MEM havuzundan birinin gönderilmesi lazım. O da yoksa kadrolu başka branştan öğretmen. Oda yoksa ücretli öğretmen. Mantık bu.

Hocam okulumuzdaki kadrolu Türkçe öğretmeni askerde olduğu için görünmüyor, başka okuldan da bize başvuran Türkçe öğretmeni de yok, il/ilçe mem havuzundan gönderilmesini kim yapıyor ? Biz bu durumu ilçeye bildirdik ve ücretli türkçe öğretmenimiz var.

yes_im' Alıntı:
Hocam okulumuzdaki kadrolu Türkçe öğretmeni askerde olduğu için görünmüyor, başka okuldan da bize başvuran Türkçe öğretmeni de yok, il/ilçe mem havuzundan gönderilmesini kim yapıyor ? Biz bu durumu ilçeye bildirdik ve ücretli türkçe öğretmenimiz var.
Hocam,

İl/İlçe MEM havuzundan komisyon gönderir. Komisyonda Türkçe öğretmeni yoksa sizin Ücretli Öğretmeniniz görevlendirilebilir.

İyi çalışmalar.

hocam, İlçe MEM komisyonu mu ücretli öğretmeni gönderecek? bizim yapmamız gereken bişey yok değil mi okul olarak? Çünkü şuan hala okulumuzda Türkçe öğretmeni görünmüyor.

yes_im' Alıntı:
hocam, İlçe MEM komisyonu mu ücretli öğretmeni gönderecek? bizim yapmamız gereken bişey yok değil mi okul olarak? Çünkü şuan hala okulumuzda Türkçe öğretmeni görünmüyor.
Komisyon havuzda bulunan Ücretli öğretmenlerden birini gönderebilir ama okul müdürü komisyon başkanı ile görüşüp kendi okulunuzdaki ücretli öğretmenin verilmesini isterse sorun çıkartacaklarını zannetmiyorum.

hocam milli eğitim durumu biliyor, ücretli öğretmenleri onayladıklarını söylediler, onun dışında ücretli öğretmeni okulumuza görevlendirmeleri için yapmaları gereken başka bir şey var mı peki?

yes_im' Alıntı:
hocam milli eğitim durumu biliyor, ücretli öğretmenleri onayladıklarını söylediler, onun dışında ücretli öğretmeni okulumuza görevlendirmeleri için yapmaları gereken başka bir şey var mı peki?
Yok Hocam. Gerisi tamamen komisyonun yapacağı iş.

hocam çok soru sordum ama, komisyon nerden nasıl onaylıyor ücretli öğretmeni benim okuluma, ilçe mem e gittiğim zaman hocam biz onayladık dediler ama hala öğretmen bizde görünmüyor... :?

BBNET
Geri