Enterprise Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,859 15 Nisan 2018 #1 Eba incelemeleri ne kadar sürüyor arkadaşlar? Video yüklemiştim 1 hafta oldu inceleniyor
botecii00 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 845 16 Nisan 2018 #2 Hocam ben soru yollamıştım 10 gün içerisinde yayımlandı.
Enterprise Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,859 16 Nisan 2018 #4 botecii00' Alıntı: Hocam ben soru yollamıştım 10 gün içerisinde yayımlandı. Genişletmek için tıkla ... 10 günü bekliycez demekki bir kaç gün kaldı bakalım bir de hata bulurlarsa bi 10 gün daha bekliycez ohooooo
botecii00' Alıntı: Hocam ben soru yollamıştım 10 gün içerisinde yayımlandı. Genişletmek için tıkla ... 10 günü bekliycez demekki bir kaç gün kaldı bakalım bir de hata bulurlarsa bi 10 gün daha bekliycez ohooooo
yesimim2000 Aktif Üye Mesajlar 259 16 Nisan 2018 #5 Enterprise' Alıntı: Eba incelemeleri ne kadar sürüyor arkadaşlar? Video yüklemiştim 1 hafta oldu inceleniyor Genişletmek için tıkla ... 20 Mart tarihinde yüklediğim video hâlâ yayınlanmadı. Bir arkadaşın videosu ise 3 ayda yayınlanmış
Enterprise' Alıntı: Eba incelemeleri ne kadar sürüyor arkadaşlar? Video yüklemiştim 1 hafta oldu inceleniyor Genişletmek için tıkla ... 20 Mart tarihinde yüklediğim video hâlâ yayınlanmadı. Bir arkadaşın videosu ise 3 ayda yayınlanmış