EBA için rapor verilecek ama bizden istenmedi adam yerine ko

Kodla Büyü

goldenboy

Seçkin Üye
Seçkin Üye
eba bilişim ağı için her dersten rapor istenior sadece bilişim teknolojileri yok geleceğe dair bizi iyice silmişler arkadaşlar

bana da mail geldi şu site işinden bakamadım ona bi türlü ya. Nasıl yapacağımı da bilmiyorum açıkcası.

arkadaşlar size yine eba ile ilgili yazıyı göndermişler bana onu da yapmadılar. btr olarak başka okula görevlendirildim iki yere de ait değilim herhalde ben kendim takip ediyorum yazıları buradan da gene de bazen işte ne bileyim. bilişim sohbetleri ile ilgili yazıyı daha dün imzaladım düşünün

Mem eba içerik raporu istiyor bende komisyondaymışım bunu bugün öğrendim ve raporun da son günüymüş... Lise bazında yapan arkadaş var mı? Nasıl bir rapor yazacağız :/

beni komisyona eklemişler ama benden de rapor istemediler. tüm öğretmenlere imza karşılığı form dağıtılmış tabi beni atlayarak :D

form mu.. bize hiçbir şey verilmedi... müdür yanına çağırdı onayı elime verdi unutmuşlar son günmüş. diğerlerine de söyle yarın hepiniz rapor getirin dedi. neyin raporunu yazacağız bilemedim ki :D

BBNET
Geri