hocam eba da olanları yoluyorum.yalnız web 2 aracları ile oluşturdugum şeyleri atmak istedim ama olmadı .içerik ekle diyince dönüp duruyorArkadaşlar 5 ve 6. sınıf öğrencilerine EBA dan soru, çalışma kağıdı, etkinlik, uygulama vs tarzı döküman göndermek istiyorum. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Ne gönderilebilir, elinizde bu tarz döküman varmıdır acaba?
hocam ben gönderiyorum...kimse eba dan döküman göndermiyor mu arkadaşlar???
hocam sanırım siz forumun amacını yanlış anlamışsınız. burada insanlar birbiri ile fikir alışverişinde bulunur,isteyen fikir beyan eder isteyen fikrini belge ve dökümanlarla destekler. Size göre ozaman burada yıllık plan yada döküman paylaşan herkes diğer arkadaşları yatmaya yada hazıra konmaya mı teşvik ediyor...bizim millet hazıra konmayı sever! sözüm meclisten içeri.![]()
laf sokma gibi bir huyum, davranışım yoktur hocam, gerçekleri söylüyorum.hocam sanırım siz forumun amacını yanlış anlamışsınız. burada insanlar birbiri ile fikir alışverişinde bulunur,isteyen fikir beyan eder isteyen fikrini belge ve dökümanlarla destekler. Size göre ozaman burada yıllık plan yada döküman paylaşan herkes diğer arkadaşları yatmaya yada hazıra konmaya mı teşvik ediyor...
amacınız yardım etmek yada fikir vermek değilse laf sokarak kalabalık yapmayın lütfen.